Test drive unlimited
Test drive unlimited

Test drive unlimited

Vanaf:11,95

Test Drive Unlimited is de allereerste M.O.O.R.-game. M.O.O.R. staat voor Massively Open Online Racing en houdt in dat de speler in een open wereld online kan rondrijden en duizend andere racers kan tegenkomen. De open wereld is in dit geval een Hawaiaans eiland waar je dus al rijdend veel andere g


EAN
3546430119679
Merk
Namco bandai partners nordic ab
Model
TEST DRIVE UNLIMITED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Test Drive Unlimited is de allereerste M.O.O.R.-game. M.O.O.R. staat voor Massively Open Online Racing en houdt in dat de speler in een open wereld online kan rondrijden en duizend andere racers kan tegenkomen. De open wereld is in dit geval een Hawaiaans eiland waar je dus al rijdend veel andere gamers zult tegenkomen. Die kun je vervolgens uitdagen voor een race. Het is mogelijk om met acht personen tegelijk te racen.

Test Drive Unlimited is een spel waar je je weken mee kunt vermaken, omdat het zo uitgebreid is. Net als in veel andere racespellen begin je in een goedkope auto en zul je je langzaam maar zeker opwerken naar de echt 'wrede' wagens. Door het kopen van meer en meer auto's leg je vanzelf een hele garage aan.

De game hoeft echter niet online gespeeld te worden, ook offline kun je racen met ruim 125 gelicenseerde auto's en motoren op het exotische eiland. Denk hierbij aan exclusieve merken als Ferrari, Lamborghini, Ducati, Aston Martin, Mercedes, Saleen, Shelby en Jaguar. Het scala aan auto's is op zijn zachts gezegd indrukwekkend te noemen, van Lamborghini kent men bijvoorbeeld al de vier voornaamste wagens. Deze zijn allemaal naar eigen wensen aan te passen. Door te racen verdien je namelijk geld en met dit geld kun je nieuwe auto's en motoren kopen, maar ook nieuwe onderdelen om het innerlijk en uiterlijk van je auto te veranderen.

Tevens kun je nieuwe kleding voor je karakter kopen en huizen en garages. Naast bovenstaande punten kun je jezelf bezighouden luisteren naar de radio of... stoeien met de politie. De mannen in blauw weten van wanten en zullen er alles aan doen om jou te pakken als je het te bont maakt. Denk daarbij aan wegblokkades en ramacties om uiteindelijk jou tot stilstand te brengen en een dikke verkeersboete uit te delen. Je kunt je dus als een gek misdragen, maar dat is dan wel een duur grapje.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.