Supreme commander 2
Supreme commander 2

Supreme commander 2

Vanaf:14,99

'Supreme Commander 2' speelt zich 25 jaar na het eerste deel af. Er heerst nog oorlog en jij staat daar midden in. Niet als een gewone voetsoldaat natuurlijk, maar als een echte supreme commander! De gevechten in 'Supreme Commander 2' vinden plaats op een veel grotere schaal dan andere real-time-st


EAN
5021290040359
Merk
Square enix
Model
SUPREME COMMANDER 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Supreme Commander 2' speelt zich 25 jaar na het eerste deel af. Er heerst nog oorlog en jij staat daar midden in. Niet als een gewone voetsoldaat natuurlijk, maar als een echte supreme commander!

De gevechten in 'Supreme Commander 2' vinden plaats op een veel grotere schaal dan andere real-time-strategy titels. Je kunt op verschillende locaties op de planeet oorlog voeren met grote, aan te passen legers en experimentele voertuigen. Dit alles om de balans van de macht in jouw voordeel te veranderen!

In 'Supreme Commander 2' heb je de beschikking over drie verschillende facties met elk hun eigen verhaal, voertuigen en geheime technologieën. De United Earth Federation (UEF), De Illuminate en de Cybran Nation zijn met elkaar in conflict en alleen jij bepaalt wie er als overwinnaar uit de strijd komt!

In meer dan 18 uitgebreide missies wordt er een spannend verhaal in de singleplayer verteld. Mocht je hiermee klaar zijn dan kun je het online tegen andere spelers opnemen in één van de vele multiplayer spelmodi!

Kun jij legers aansturen op een wereldwijde schaal? Ontdek het met 'Supreme Commander 2'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.