Superstars v8 racing
Superstars v8 racing

Superstars v8 racing

Vanaf:9,99

In 135 landen wordt het racekampioenschap Superstars Racing V8 uitgezonden. Codemasters en Black Bean brengen het bijbehorende spektakel en de actie naar de consoles en pc. Superstars Racing V8 is een officieel gelicenseerde game, gebaseerd op het Europese Superstars Championship dat elk jaar in It


EAN
8033102490402
Merk
Codemasters
Model
SUPERSTARS V8 RACING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 135 landen wordt het racekampioenschap Superstars Racing V8 uitgezonden. Codemasters en Black Bean brengen het bijbehorende spektakel en de actie naar de consoles en pc.

Superstars Racing V8 is een officieel gelicenseerde game, gebaseerd op het Europese Superstars Championship dat elk jaar in Italië wordt gehouden. In Superstars V8 Racing komen bekende merken als BMW, Audi en Jaguar voorbij.

Black Bean heeft alle gamemodes van SBK 08 overgenomen en die overgoten met een spannend autoracesausje. Zoals je van een officieel gelicenseerde game mag verwachten, maakt Superstars Racing V8 alleen gebruik van echte automodellen, racers en omgevingen.

Superstars V8 Racing richt zich meer op simulatie dan andere populaire race-games. Je zult echt flink aan de bak moeten om als eerste de finishlijn te bereiken. Het goed afstellen van je bolide maakt een wezenlijk verschil in de rijprestaties op het circuit.

Superstars V8 Racing brengt echte race-simulatie naar je huiskamer. Dit wil de echte autokenner niet missen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.