Street fighter iv
Street fighter iv

Street fighter iv

Vanaf:14,99

Street Fighter is terug! Street Fighter IV keert terug naar zijn roots door het versmelten van de geweldige moves en technieken uit de originele Street Fighter II game, met Capcom's nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van 'next generation gaming'. Dit zorgt ervoor dat een gevecht in


EAN
5055060961360
Merk
Global distributie b.v.
Model
STREET FIGHTER IV

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Street Fighter is terug! Street Fighter IV keert terug naar zijn roots door het versmelten van de geweldige moves en technieken uit de originele Street Fighter II game, met Capcom's nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van 'next generation gaming'. Dit zorgt ervoor dat een gevecht in Street Fighter IV een werkelijk buitengewone ervaring zal zijn, waarin de aloude kunst van het martial arts zal schitteren als nooit tevoren!

Speel met al je favoriete karakters


De makers hebben geprobeerd alles wat de legendarische Street Fighter II tot een immense hit maakte in arcadehallen en woonkamers over heel de wereld, terug te laten keren in street Fighter IV.

Je kunt in Street Fighter IV spelen met al je favoriete klassieke krijgers, zoals Ryu, Ken, Chun-Li en Guile, samen met spectaculaire nieuwe karakters, waaronder Crimson Viper, Abel, El Fuerte, en Rufus.

Sublieme graphics & briljante gameplay


De personages en omgevingen worden weergegeven in een levendig 3D-perspectief, terwijl het spel wordt gespeeld in het klassieke Street Fighter 2D-perspectief. De 'zes knops-besturing' is terug in Street Fighter IV en de makers hebben een keur aan nieuwe special moves en spectaculaire functies geïntegreerd de game. Street Fighter IV is een topper in zijn genre en zal zowel fans als nieuwelingen weten te bekoren!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.