Sports island freedom - kinect
Sports island freedom - kinect

Sports island freedom - kinect

Vanaf:22,50

Maak kennis met het nieuwste deel in de succesvolle Sports Island-reeks. In Sports Island: Freedom wordt de Kinect-camera voor de Xbox 360 gebruikt om je de sporten voor het eerst zonder controller te laten spelen. Ben jij de ultieme sportheld? Sports Island: Freedom bevat tien verschillende activi


EAN
4012927035214
Merk
Konami
Model
SPORTS ISLAND FREEDOM - KINECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Maak kennis met het nieuwste deel in de succesvolle Sports Island-reeks. In Sports Island: Freedom wordt de Kinect-camera voor de Xbox 360 gebruikt om je de sporten voor het eerst zonder controller te laten spelen. Ben jij de ultieme sportheld?

Sports Island: Freedom bevat tien verschillende activiteiten waarbij je je hele lichaam gebruikt om de sport na te spelen. Met tennis, boksen, boogschieten, paintball, beach volleybal, trefbal, kendo, skiën, snowboarden en zelfs kunstschaatsen biedt Sports Island: Freedom een zeer breed pakket aan leuke sporten!

Met behulp van de geavanceerde Kinect-camera wordt er een unieke ervaring geboden. Smash een tennisbal over het net , sla je tegenstander knock-out of span je virtuele boog strak om een pijl in de roos te schieten. In Sports Island: Freedom sta je 1:1 in contact met de actie en dat levert unieke gameplay op!

Gebruik voor het eerst je hele lichaam in Sports Island: Freedom op de Xbox 360!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.