Spongebob: het surf  skate avontuur
Spongebob: het surf  skate avontuur

Spongebob: het surf skate avontuur

Vanaf:54,50

Spongebob: Het Surf & Skate Avontuur is een avontuurlijk spel over de televisieheld Spongebob. De game is gebaseerd op zijn avontuur Road Trip. Samen met zijn beste vriend Patrick gaat Spongebob op een surfavontuur! Pak je surfplank en neem die golf zoals een echte surfer dat doet. In Spongebob: He


EAN
4005209153409
Merk
Thq
Model
SPONGEBOB: HET SURF SKATE AVONTUUR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spongebob: Het Surf & Skate Avontuur is een avontuurlijk spel over de televisieheld Spongebob. De game is gebaseerd op zijn avontuur Road Trip. Samen met zijn beste vriend Patrick gaat Spongebob op een surfavontuur!

Pak je surfplank en neem die golf zoals een echte surfer dat doet. In Spongebob: Het Surf & Skate Avontuur kunnen spelers grote golven pakken of juist over de straten van een kunstplaats skaten. Het tweetal is op een bizarre roadtrip en gaat het avontuur aan in een flink aantal verschillende uitdagingen.

In dit avontuur met Patrick en Spongebob doorkruis je meer dan twaalf verschillende omgevingen. Daarnaast krijg je diverse opdrachten voor je kiezen om je surf- en skatevaardigheden flink te beproeven.

Spongebob: Het Surf & Skate Avontuur biedt een verhalende spelfunctie waarin spelers samen met Spongebob en zijn Bikini Broek-vriendje Patrick op avontuur gaan. Daarnaast biedt de game een aantal uitdagingen waarin jij een zo goed mogelijke score moet neerzetten!

Doe je zwembroek aan in Bikini Broek!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.