Soul calibur iv - classics edition
Soul calibur iv - classics edition

Soul calibur iv - classics edition

Vanaf:16,95

Het laatste hoofdstuk is begonnen. Bereid je voor op de ultieme strijd in SoulCalibur IV! SoulCalibur IV en het gevecht om de zwaarden SoulCalibur IV speelt zich af in de zestiende eeuw waarin een epische strijd tussen de meest krachtige krijgers plaatsvindt. Alle vechters in SoulCalibur hebben uni


EAN
3391891967990
Merk
Namco bandai
Model
SOUL CALIBUR IV - CLASSICS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het laatste hoofdstuk is begonnen. Bereid je voor op de ultieme strijd in SoulCalibur IV!

SoulCalibur IV en het gevecht om de zwaarden


SoulCalibur IV speelt zich af in de zestiende eeuw waarin een epische strijd tussen de meest krachtige krijgers plaatsvindt. Alle vechters in SoulCalibur hebben unieke kwaliteiten maar ze trekken allen ten strijde met één en hetzelfde doel: Als winnaar uit de strijd komen om de twee magische zwaarden Soul Calibur en Soul Edge te kunnen claimen. De strijd om de zwaarden bereikt in SoulCalibur IV de laatste fase. Nightmare, de eigenaar van de zwaarden, wacht op Siegfried voor het ultieme SoulCalibur-gevecht.

May the force be with you


Niet alleen oude bekende vechters maken hun opwachting in SoulCalibur IV. Zo voegt Yoda, de bekende Jedi uit de Star Wars-films, zich bij de strijders. Ook zijn er nieuwe interactieve arena's in de game te vinden, en een aantal bekende arena's uit de vorige delen.

Online Multiplayer in SoulCalibur IV


Net zoals in de voorgaande delen draait de gameplay van SoulCalibur IV helemaal om gevechten tussen twee personen. Dat kan uiteraard tegen de computer, maar ook tegen een tweede speler. Voor het eerst is het bovendien mogelijk om het online tegen een ander op te nemen. Dat kan met bekende vechters als Mitsurugi, Kilik, Taki, Voldo en vele anderen, maar ook met een zelfgemaakt personage.

SoulCalibur IV is door de soepele gameplay, de geweldige graphics en de online mogelijkheden een topper in zijn genre!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.