Skylanders swap force starter pack
Skylanders swap force starter pack

Skylanders swap force starter pack

Vanaf:26,02

De populaire Skylanders zijn terug in Skylanders Swap Force! Beleef een compleet nieuw avontuur met nieuwe speelgoedfiguren die voor het eerst met elkaar kunnen worden gecombineerd!Skylanders Swap Force heeft nieuwe personages die voor het eerst onderling kunnen worden gecombineerd. De zestien poppe


EAN
5030917132766
Merk
Activision
Model
SKYLANDERS SWAP FORCE STARTER PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De populaire Skylanders zijn terug in Skylanders Swap Force! Beleef een compleet nieuw avontuur met nieuwe speelgoedfiguren die voor het eerst met elkaar kunnen worden gecombineerd!

Skylanders Swap Force heeft nieuwe personages die voor het eerst onderling kunnen worden gecombineerd. De zestien poppetjes kunnen worden gesplitst waarna de bovenste helft gecombineerd kan worden met de onderste helft van een ander poppetje. Zo kun je zelf de unieke krachten van de Skylanders met elkaar combineren!

Voor Skylanders Swap Force komen er zestien nieuwe Skylander-figuren in de winkel te liggen. Daarnaast is er een nieuw Swap Force portal-accessoire waarop je het figuurtje moet zetten om het in de game te krijgen.

De 32 uitgebrachte Skylander-figuren uit de eerste game en acht Skylanders LightCore-figuren uit het vervolg kunnen ook in Skylanders Swap Force worden gebruikt.

Beleef een compleet nieuwe avontuur met nieuwe personages in Skylanders Swap Force!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.