Silent hill: downpour
Silent hill: downpour

Silent hill: downpour

Vanaf:89,99

Ga maar vast op het puntje van je stoel of bank zitten, want Silent Hill: Downpour biedt horror van de bovenste plank. Het gaat niet om enge monster, maar sfeer en spanning zijn veel belangrijker. In deze horrorgame krijgt je echt het gevoel dat je op je gejaagd wordt!Silent Hill: Downpour begint wa


EAN
4012927036358
Merk
Konami
Model
SILENT HILL: DOWNPOUR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga maar vast op het puntje van je stoel of bank zitten, want Silent Hill: Downpour biedt horror van de bovenste plank. Het gaat niet om enge monster, maar sfeer en spanning zijn veel belangrijker. In deze horrorgame krijgt je echt het gevoel dat je op je gejaagd wordt!

Silent Hill: Downpour begint wanneer de hoofdpersoon in een busje wordt weggevoerd naar de gevangenis. In het noodweer raakt het busje van de weg en krijgt Murphy Pendleton de kans om te vluchten. Alleen... hij vlucht in de richting van Silent Hill.

Silent Hill: Downpour biedt een diep psychologisch horrorverhaal waarin de dierlijke reactie om te vechten of te vluchten centraal staat. Het is de enige keuze die je hebt wanneer je de duistere wereld van Silent Hill: Downpour verkent. Je kunt dan ook alle voorwerpen in de omgeving als wapen gebruiken, van flessen tot en met stoelen. De keuze is simpel: vecht om te overleven of vlucht om te overleven!

Het gevaar van Silent Hill is dat je er nooit levend vandaan komt. Het is jouw taak om Murphy te helpen om te overleven. De horror neemt jou mee naar nieuwe gebieden, waaronder een ondergronds tunnelsysteem. Daarnaast zie je onder meer The Diner en The Devil's Pit. Met al die mist zie je geen hand voor ogen... Hey! Wat was dat? Hallo? Is daar iemand?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.