Silent hill - hd collection
Silent hill - hd collection

Silent hill - hd collection

Vanaf:69,99

Silent Hill HD Collection biedt twee spellen die voorheen op de Playstation 2 verschenen. De spelen zijn grafisch onder handen genomen en zien er in HD-kwaliteit nog beter uit. Het gaat hier om de horrorspellen Silent Hill 2 en Silent Hill 3.Silent Hill 2 draait om het verhaal rond James Sunderland.


EAN
4012927036532
Merk
Konami
Model
SILENT HILL - HD COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Silent Hill HD Collection biedt twee spellen die voorheen op de Playstation 2 verschenen. De spelen zijn grafisch onder handen genomen en zien er in HD-kwaliteit nog beter uit. Het gaat hier om de horrorspellen Silent Hill 2 en Silent Hill 3.

Silent Hill 2 draait om het verhaal rond James Sunderland. Hij krijgt een brief van zijn overleden vrouw met de opdracht haar op te zoeken op hun favoriete plek. Daar ontdekt Sunderland de waarheid rond haar dood. Ondertussen werkt James samen met Maria. De Silent Hill-serie draait niet op actie, maar om sfeer en puzzels.

Dat zien we ook terug in Silent Hill 3. Silent Hill 3 draait om Heather. Zij is het meisje dat Harry Mason zeventien jaar geleden, in de eerste Silent Hill, onder zijn hoede nam. Heather ontdekt dat een occulte groep haar wil gebruiken om hun god opnieuw tot leven te brengen.

Met de Silent Hill HD Collection haal je twee spannende en beangstigende avonturen in huis. Doe het licht uit, gordijnen dicht en geniet van de horror!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.