Shaun white skateboarding xbox 360
Shaun white skateboarding xbox 360

Shaun white skateboarding xbox 360

Vanaf:9,99

Shaun White is een topatleet zoals de wereld er maar weinig kent. Na wereldtitels in zowel snowboard-, als skateboarddisciplines, zet hij nu zijn naam op misschien wel de meest innovatieve skateboardgame ooit. Of je nu een ervaren meester van de vierwielige plank bent of helemaal nieuw bent in het g


EAN
3307219910425
Merk
Ubisoft
Model
SHAUN WHITE SKATEBOARDING XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Shaun White is een topatleet zoals de wereld er maar weinig kent. Na wereldtitels in zowel snowboard-, als skateboarddisciplines, zet hij nu zijn naam op misschien wel de meest innovatieve skateboardgame ooit. Of je nu een ervaren meester van de vierwielige plank bent of helemaal nieuw bent in het genre, deze ambitieuze game laat zich door iedereen genieten.

De ultieme skateboardwereld!


Je doet je eerste tricks en stunts in een saaie en grijze stad die je dankzij je skateboardvaardigheden zal omvormen in een kleurrijk skateboardparadijs. Je verlengt relingen tot eindeloze kronkelende grinds, leegt fontijnen om er bowls van te maken en holt steegjes uit tot om stunts smekende half pipes. Maak het ideale skateboardparadijs en nodig er je vrienden uit. Je enige grenzen zijn je verbeelding, je durf en de meer dan 80 verschillende tricks.

Kenmerken:Revolutionaire gameplay waarin je jouw creativiteit de vrije loop laat.
Split-screen, online, co-op en competitieve multiplayermodi voor 8 spelers.
Uitgestrekte speelwereld waarin je de totale vrijheid hebt om het verhaal wel of niet te volgen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.