Shadows of the damned
Shadows of the damned

Shadows of the damned

Vanaf:49,99

Shadows of the Damned is de nieuwe actiegame van de beroemde Japanse ontwikkelaars Suda51 en Shinji Mikami bekend van Killer 7 en Resident Evil. In Shadows of the Damned ben een demonenjager die de diepste krochten van de hel bezoekt om zijn geliefde terug te vinden. Kun jij de meest zieke monsters


EAN
5030946102839
Merk
Electronic arts
Model
SHADOWS OF THE DAMNED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Shadows of the Damned is de nieuwe actiegame van de beroemde Japanse ontwikkelaars Suda51 en Shinji Mikami bekend van Killer 7 en Resident Evil. In Shadows of the Damned ben een demonenjager die de diepste krochten van de hel bezoekt om zijn geliefde terug te vinden. Kun jij de meest zieke monsters een lesje leren?

Het hoofdpersonage in Shadow Of The Damned is Garcia. Hij is een vernietiger van demonen. Rijdend op zijn motor gebruikt hij een diversiteit aan wapens om het tuig uit de onderwereld te slopen. Dit gaat op een heerlijke manier waarbij je allerlei combinatie-aanvallen en special attacks kunt uitvoeren!

Garcia ademt pure metal en rauwe rock in Shadows of the Damned. Hij draagt leer, rijdt op een motor en is spijkerhard. Hij is dan ook de aangewezen vent om die demonen een lesje te leren en zo zijn liefje te bevrijden. Hiervoor moet hij de duistere paden van de hel belopen, alles bevechten wat hij tegenkomt en proberen terug te keren. Puzzels en gruwelijke gevechten liggen op Garcia te wachten, en jij, beste gamer, jij speelt Garcia!

Bereid je voor op over-de-top-actie van twee grootmeesters uit de game-industrie met Shadows of the Damned!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.