Sbk x superbike world championship 2010  xbox 360
Sbk x superbike world championship 2010  xbox 360

Sbk x superbike world championship 2010 xbox 360

Vanaf:4,99

Het raceseizoen gaat pas echt van start met 'SBK X: Superbike World Championship'. In deze racegame stapt de speler op de motor om vervolgens het kampioenschap binnen te halen. De SBK-serie staat bekend om het realisme, en dat is in 'SBK X: Superbike World Championship' niet veel anders.Voor het eer


EAN
8033102491041
Merk
Black bean games
Model
SBK X SUPERBIKE WORLD CHAMPIONSHIP 2010 XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het raceseizoen gaat pas echt van start met 'SBK X: Superbike World Championship'. In deze racegame stapt de speler op de motor om vervolgens het kampioenschap binnen te halen. De SBK-serie staat bekend om het realisme, en dat is in 'SBK X: Superbike World Championship' niet veel anders.

Voor het eerst wordt in 'SBK X: Superbike World Championship' rekening gehouden met verschillende soorten gamers. Gamers die houden van realistische racegames, kunnen natuurlijk met dit spel aan de gang. Maar ook wanneer je een voorkeur hebt om 'even gewoon te racen', dan is 'SBK X: Superbike World Championship' een game waar je bij terecht kunt. Spelers kunnen in de nieuwe 'arcade modus' namelijk gewoon een beetje botsen zonder dat je bij iedere stoot onderuit glijdt.

Ben je van het iets meer uitdagende werk, dan kan je in 'SBK X: Superbike World Championship' aan de slag met je eigen carrière. Ook hier kan je weer op verschillende moeilijkheidsgraden spelen, zodat ook beginnende gamers voldoende plezier kunnen halen uit de races die 'SBK X: Superbike World Championship' te bieden heeft.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.