Saw 2
Saw 2

Saw 2

Vanaf:19,99

In Saw II keer je terug in de bizarre wereld van Jigsaw. Te midden van dodelijke marteltuigen moet je puzzels oplossen om jezelf in leven te houden. Ben je klaar om een dodelijk spelletje te spelen?In Saw II stap je in de schoenen van de zoon van detective Tapps, Michael. Hij wil er achter komen hoe


EAN
4012927035078
Merk
Konami
Model
SAW 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Saw II keer je terug in de bizarre wereld van Jigsaw. Te midden van dodelijke marteltuigen moet je puzzels oplossen om jezelf in leven te houden. Ben je klaar om een dodelijk spelletje te spelen?

In Saw II stap je in de schoenen van de zoon van detective Tapps, Michael. Hij wil er achter komen hoe zijn vader is gestorven en belandt al snel in de zieke wereld van Jigsaw. Het is aan jou om te bewijzen dat je wil om te overleven groot genoeg om daadwerkelijk te mogen blijven leven!

Saw II is een actiehorror-game dat vanuit de derde persoon wordt gespeeld. In je zoektocht naar de dood van je vader kom je de meest zieke valstrikken tegen waarin je met behulp van goed denkwerk uit moet zien te komen!

Ontwikkelaar Zombie Studios heeft zich voor Saw II geconcentreerd op het verbeteren van de gevechten met vijanden. Deze worden bruter in beeld gebracht waardoor elke ontmoeting in een bloederige aangelegenheid verandert!

Ben jij sterk genoeg om uit de gestoorde hersenspinsels van Jigsaw te ontsnappen? Ontdek het in Saw II!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.