Saints row: the third - headphone pack
Saints row: the third - headphone pack

Saints row: the third - headphone pack

Vanaf:109,00

Saints Row: The Third Headphone Pack wordt geleverd met een soundtrack, in-game Professor Genki Hyper-Ordinary Pre-Order Pack content en een Saints Row headset die je stem vervormd met behulp van autotune! De headset is niet geschikt voor gebruik op Xbox Live of het Playstation Network. Saint's Row


EAN
4005209156998
Merk
Thq
Model
SAINTS ROW: THE THIRD - HEADPHONE PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Saints Row: The Third Headphone Pack wordt geleverd met een soundtrack, in-game Professor Genki Hyper-Ordinary Pre-Order Pack content en een Saints Row headset die je stem vervormd met behulp van autotune! De headset is niet geschikt voor gebruik op Xbox Live of het Playstation Network.

Saint's Row: The Third is een third person actiegame. Als lid van een criminele organisatie ligt de wereld aan je voeten, maar dat dreigt te verdwijnen wanneer een andere machtige groep gangster jouw stad betreedt. Humor en actie gaan hand in hand in deze bizarre actiegame, Saint's Row: The Third!

Als leider van de Third Street Saints heerst de speler over de stad Stilwater. De internationaal opererende bende The Syndicate heeft het op de Third Street Saints gemunt. Als leider moet de speler voorop gaan in deze nieuwe bendeoorlog. Daarom verleg je de strijd naar een nieuwe terrein, de stad Steelport, een plaats voor de sinners en de saints. De nieuwe stad vormt de achtergrond voor de strijd tussen de Saints en het Syndicaat!

In tegenstelling tot het tweede deel uit de serie beschikt Saint's Row: The Third niet langer over online multiplayer-functies. Wel is het spel samen met een vriend te spelen in de coöperatieve speloptie.

Opdrachten die je in Saint's Row: The Third krijgt, zijn op verschillende manieren op te lossen. Wanneer een controlepost vernietigd moet worden, kan je deze opblazen. Je kunt ook de controlepost aanvallen en overnemen. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de controlepost in je eigen voordeel te gebruiken.

Afhankelijk van datgene wat je met je personage doet, kan je jouw personage op allerlei manieren aanpassen. Niet alleen kan je diverse wapens en perks verdienen en vinden, ook is het mogelijk om je kleding aan te passen. Eet je veel fastfood, dan word je een dikkertje. Zit je veel in de gym dan verander je in een gespierde patser.

Welcome to Steelport, city for sinners and saints!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.