Rugby challenge 2: the lions tour edition
Rugby challenge 2: the lions tour edition

Rugby challenge 2: the lions tour edition

Vanaf:79,99

Rugby is een echte mannensport en dat komt in Rugby Challenge 2: The Lions Tour Edition goed naar voren. De beste rugbylanden strijden in dit spel tegen elkaar, gamers strijden tegen elkaar, dit spel is simpelweg pure strijd! Dit vervolg biedt een carrieremodus voor meerdere jaren en online kunnen s


EAN
9312590111402
Merk
Alternative
Model
RUGBY CHALLENGE 2: THE LIONS TOUR EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rugby is een echte mannensport en dat komt in Rugby Challenge 2: The Lions Tour Edition goed naar voren. De beste rugbylanden strijden in dit spel tegen elkaar, gamers strijden tegen elkaar, dit spel is simpelweg pure strijd!

Dit vervolg biedt een carrieremodus voor meerdere jaren en online kunnen spelers in teams van vier tegen elkaar strijden. Verschillende aanpassingen, waaronder quick tabs, lineouts en verbeteringen in de onderscheppingen en de worstelingen om de bal zijn nu nog realistischer geworden. Zelfs de number 8 scrum pick-up zit er in verwerkt, en dat zegt heel erg veel!

Rugby Challenge 2: The Lions Tour Edition bevat meer dan honderd teams, vijftig stadiums en onder meer wedstrijdlicenties voor de Nieuw-Zeelandse All Blacks, de Qantas Wallabies, de Irish Lions, USA Eagles en allerlei verschillende competities waaronder Avivia Premiership Rugby en de Ranfurly Shield.

Spelers hebben de mogelijkheid zelfs spelers en teams samen te stellen of eigenhandig te ontwerpen. Je zou jouw familie in het spel kunnen stoppen. Het spel is verder nog aangekleed met wedstrijdcommentaar van Grant Nisbett en voormalig All Black-rugbyer Justin Marshall.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.