Rocksmith 2014
Rocksmith 2014

Rocksmith 2014

Vanaf:16,99

Rocksmith 2014 Edition is de snelste manier om gitaar te leren spelen*. Je kan iedere echte gitaar of bas inpluggen en meedoen met de meer dan 1 miljoen anderen die gitaar hebben leren spelen met de bekroonde Rocksmith-methode! De compleet vernieuwde Rocksmith 2014 Edition is groter, beter en snelle


EAN
3307215714065
Merk
Ubisoft
Model
ROCKSMITH 2014

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rocksmith 2014 Edition is de snelste manier om gitaar te leren spelen*. Je kan iedere echte gitaar of bas inpluggen en meedoen met de meer dan 1 miljoen anderen die gitaar hebben leren spelen met de bekroonde Rocksmith-methode! De compleet vernieuwde Rocksmith 2014 Edition is groter, beter en sneller dan ooit. Ontdek de sterk verbeterde features in een nieuwe look en leer nog meer nieuwe technieken met de verbeterde oefeningsmodi. Dankzij onder andere deze features leer je voor je het weet de meer dan 50 nieuwe rockhits spelen! Met het revolutionaire Session Mode legt Rocksmith 2014 Edition de lat nog hoger. Kies instrumenten en speel gitaar met een virtuele band die inspeelt op wat jij speelt.
Start jouw avontuur met Rocksmith 2014 Edition.

Belangrijkste kenmerken
- Een bewezen manier om snel gitaar te leren spelen: Amerikaans onderzoek heeft uitgewezen dat Rocksmith de snelste manier is om gitaar te leren spelen. Meer dan 95% van de Rocksmith-spelers is beter gitaar gaan spelen. Of je nu al gitaar speelt, of voor het eerst een gitaar aanraakt, Rocksmith zorgt voor snel resultaat!
- Een vernieuwde ervaring: Volledig nieuw ontworpen menu’s en interfaces die compleet duidelijk, soepel en supersnel zijn. Het is nu nog makkelijker om mee te spelen en feedback te krijgen op jouw gitaarspel terwijl je speelt.
- Leer je favoriete nummers spelen: Kies uit meer dan 50 hits, van alternatieve rock tot heavy metal, tot klassieke rock en meer. Leer je favoriete nummers stap voor stap en noot voor noot spelen. Met Rocksmith 2014 Edition kan je ook nog alle nummers spelen die je in de originele Rocksmith hebt gedownload.
- Geöptimaliseerd voor gemak en snelheid: Alle features zijn toegankelijker en fexibeler dan ooit. Een vernieuwde en volledig aan te passen Riff Repeater laat je een stuk spelen, op jouw niveau en op jouw snelheid. Ken je alle nummers uit je hoofd? Ga dan de uitdaging aan in Master Mode. Ook zijn er meer dan 10 nieuwe Guitarcade minigames toegevoegd om vaardigheden onder de knie te krijgen.
- Een echte gitaarervaring: Rocksmith 2014 Edition bevat nieuwe geluiden, technieken, effecten, versterkers en pedalen voor de diepste en meest uitgebreide gitaarervaring.
- Leer jammen met Session Mode: Session Mode laat je samen met een virtuele band spelen. Kies zelf de instrumenten die met jou mee spelen. Met tips en doelen op het scherm leer je jammen, of je nu een beginner of gevorderde speler bent.
- Plug in: Rocksmith 2014 Edition werkt ook met de Rocksmith Real Tone Cable die iedere elektrische gitaar** direct verbindt met een Xbox 360, PS3, PC, of Mac


*Amerikaans onderzoek uitgevoerd door C&C Market Research
**1/4' output jack vereist'

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.