Rocksmith
Rocksmith

Rocksmith

Vanaf:47,99

Rocksmith tilt het muziekgamegenre naar een hoger niveau door de mogelijkheid om je eigen gitaar in de game te gebruiken. Plug met behulp van de speciale USB-kabel je eigen gitaar in de spelcomputer en verbeter je vaardigheden in een brede catalogus aan nummers! Rocksmith past zich aan op jouw nive


EAN
3307215638668
Merk
Ubisoft
Model
ROCKSMITH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rocksmith tilt het muziekgamegenre naar een hoger niveau door de mogelijkheid om je eigen gitaar in de game te gebruiken. Plug met behulp van de speciale USB-kabel je eigen gitaar in de spelcomputer en verbeter je vaardigheden in een brede catalogus aan nummers!

Rocksmith past zich aan op jouw niveau. Voleerde gitaristen en beginnelingen kunnen meteen aan de gang met een interactieve ervaring die zijn weerga niet kent. Sla juiste snaren aan een wordt een nog betere gitarist met Rocksmith!

Rocksmith heeft naast de mogelijkheid om verschillende bekende nummers te spelen ook een aantal mini-games waarin specifieke onderdelen van het gitaarspel belicht worden. Leer verschillende stijlen en train je vingers op een leuke manier met Rocksmith!

De vaardigheden die je in Rocksmith leert, kun je ook in het echte leven gebruiken. In tegenstelling tot andere muziekgames kun je de liedjes uit Rocksmith straks echt spelen!

Leer op een leuke manier gitaar spelen met Rocksmith!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.