Risen
Risen

Risen

Vanaf:9,99

Risen biedt een verse en vooral nieuwe setting. De hoofdrolspeler uit deze game is gestrand nadat hij met zijn boot op de oceaan in een storm terecht kwam. Wanneer hij wakker wordt, ligt hij op een mysterieus en onbekend eiland. Een actieve vulkaan domineert het landschap. Een oude tempel is recente


EAN
4020628506612
Merk
Deep silver
Model
RISEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Risen biedt een verse en vooral nieuwe setting. De hoofdrolspeler uit deze game is gestrand nadat hij met zijn boot op de oceaan in een storm terecht kwam. Wanneer hij wakker wordt, ligt hij op een mysterieus en onbekend eiland. Een actieve vulkaan domineert het landschap. Een oude tempel is recentelijk uit de grond omhoog gekomen en vreemde wezens bewonen het eiland. Kan jij overleven?

Risen is een rollenspel met een open wereld. Je kunt opdrachten aannemen van personages die je ontmoet tijdens je avontuur, of je kunt zelf lekker voor de lol gaan vechten met de monsters op het eiland. De wereld van Risen is duister en onguur! Het is aan jou om opdrachten uit te voeren, te overleven en jouw personage steeds sterker te maken. Niet alleen leer je nieuwe vechttechnieken, maar ook vind je betere wapens om je zo te beschermen tegen het helse gespuis.

Een held zal komen, alsof het een wonder is. Die held bij jij, en het is jouw taak om de duistere wereld van Risen te overleven!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.