Rise of nightmares (xbox kinect)
Rise of nightmares (xbox kinect)

Rise of nightmares (xbox kinect)

Vanaf:14,99

Rise of Nightmares is een huiveringwekkend horroravontuur dat gebruikmaakt van de innovatieve nieuwe besturing van Kinect om spelers de ultieme schrik aan te jagen. De speler moet zijn hele lichaam gebruiken om een ongeëvenaarde angst en spanning te ervaren in dit first-person horroravontuur.Wannee


EAN
5055277010141
Merk
Sega
Model
RISE OF NIGHTMARES (XBOX KINECT)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rise of Nightmares is een huiveringwekkend horroravontuur dat gebruikmaakt van de innovatieve nieuwe besturing van Kinect om spelers de ultieme schrik aan te jagen. De speler moet zijn hele lichaam gebruiken om een ongeëvenaarde angst en spanning te ervaren in dit first-person horroravontuur.

Wanneer je gevangen zit in een duister hol en het slachtoffer dreigt te worden van onmenselijke experimenten, kom je dankzij hulp van buitenaf vrij. Nu blijkt alles en iedereen in het pand veranderd te zijn in zombies en andere ongein, en het is jouw taak te overleven.

Rise of Nightmares wordt gespeeld vanuit het oogpunt van de hoofdpersoon. Dankzij de Kinect-camera worden armbewegingen van de speler geregistreerd. Zo is het dan ook mogelijk zombies met een mes om het leven - als je een zombie überhaupt levend kunt noemen - te brengen.

Om de duistere spelwereld te kunnen ontvluchten moet een uitweg gevonden worden. Verborgen sleutels moeten uit wc's vol bloed worden gevist, en natuurlijk moeten spelers zelf hun arm bewegen om dit te doen.

Rise of Nightmares biedt een beangstigende ervaring, en plots is Kinect niet meer exclusief voor kleine kinderen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.