Resident evil 6
Resident evil 6

Resident evil 6

Vanaf:14,99

Resident Evil 6 speelt zich in 2013 af. enkele jaren na de vorige delen. De game draait om drie hoofdpersonages en hun partners. Dit zijn Leon S. Kennedy en Helena Harper. Chris Redfield en Piers Nivans. en Jake Muller en Sherry Birkin. Resident Evil 6 speelt zich in 2013 af. Het is het zesde deel v


EAN
5055060963784
Merk
Capcom
Model
RESIDENT EVIL 6

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Resident Evil 6 speelt zich in 2013 af. enkele jaren na de vorige delen. De game draait om drie hoofdpersonages en hun partners. Dit zijn Leon S. Kennedy en Helena Harper. Chris Redfield en Piers Nivans. en Jake Muller en Sherry Birkin. Resident Evil 6 speelt zich in 2013 af. Het is het zesde deel van de populaire survival horror-reeks om een bioterroristische bedreiging te stoppen. enkele jaren na de vorige delen. De game draait om drie hoofdpersonages en hun partners. Dit zijn Leon S. Kennedy en Helena Harper. Chris Redfield en Piers Nivans. en Jake Muller en Sherry Birkin.

Het verhaal van RESIDENT EVIL 6 speelt zich af in Noord-Amerika. de Chinese stad Lanshiang en het door oorlog verscheurde Oost-Europese Edonia. De rechterhand van de president van de Verenigde Staten. Derek Simmons. zal tevens zijn opwachting maken. Hij zet alles op alles om Leon S. Kennedy op te sporen en te berechten voor zijn betrokkenheid bij de dood van de president. En dan is er ook nog femme fatale. Ada Wong. Wat is haar rol? Heeft ze connecties met het mysterieuze Neo-Umbrella?

RESIDENT EVIL 6 bevat drie verschillende verhaallijnen. elk met zijn twee eigen hoofdrolspelers. Speel Solo of Co-op. zowel online als offline. vanuit verschillende perspectieven en met verschillende gameplay stijlen.
Dankzij het innovatieve Crossover-systeem kunnen spelers een team vormen en samen genieten van de nagelbijtende spanning. Op verschillende momenten kunnen maximaal vier spelers tegelijk een online team vormen om bepaalde situaties op te lossen en vijanden te overwinnen.

Leeftijd: Vanaf 18 Jaar
Avontuur & role-playing

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.