Resident evil 5 - gold edition
Resident evil 5 - gold edition

Resident evil 5 - gold edition

Vanaf:18,00

Resident Evil 5: Gold Edition bevat alle horror uit de originele game inclusief een flink aantal extra's. Met twee exclusieve complete nieuwe episodes, alternatieve outfits en de unieke mercenaries reunion modus waarin 8 nieuwe speelbare karakters en uitrusting te vinden zijn, is dit de ultieme Resi


EAN
5055060962114
Merk
Global distributie b.v.
Model
RESIDENT EVIL 5 - GOLD EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Resident Evil 5: Gold Edition bevat alle horror uit de originele game inclusief een flink aantal extra's. Met twee exclusieve complete nieuwe episodes, alternatieve outfits en de unieke mercenaries reunion modus waarin 8 nieuwe speelbare karakters en uitrusting te vinden zijn, is dit de ultieme Resident Evil 5 ervaring!

'Lost in Nightmares' is de titel van het eerste extra hoofdstuk in Resident Evil 5: Gold Edition. Je gaat als Chris Redfield samen met je partner Jill Valentine op onderzoek uit in Ozwell E. Spencer's geheime uitvalbasis. Spencer, het duivelse brein achter de Umbrella Corporation, houdt een nieuwe vorm van het virus in de kelder van zijn landhuis verborgen. Dit zorgt voor constante schrikmomenten, terwijl je de diepe catacomben onder de grond verkent!

In Resident Evil 5 heeft Umbrella Corporation heeft haar werkzaamheden hervat in Afrika. Vele mensen zijn besmet geraakt met het T-virus, waardoor ze in zombies veranderen. Als held mag jij natuurlijk weer op komen draven om deze wanpraktijken van Umbrella Corporation een halt toe te roepen.

Resident Evil 5 omvat niet alleen een avontuur dat je in je eentje kunt doorlopen, het spel is speciaal gemaakt om samen te spelen. De held van het verhaal wordt geholpen door een dame met de naam Sheva. Dit betekent dat jij Resident Evil 5 samen met een vriend kunt spelen. Hierbij kan een medespeler op elk willekeurig moment inloggen om mee te doen met jouw game. Samenwerken is dan ook erg belangrijk in Resident Evil 5.

De actie van Resident Evil 5 zal voor fans van het eerste uur meteen vertrouwd aanvoelen. Je mag niet gepakt worden door de vele zombies die in je nek willen bijten, en dus is het belangrijk dat je zuinig met wapens omgaat en bovendien goed oplet dat je maatje niet gepakt wordt.

In Resident Evil 5 liggen nieuwe gevaren continu op de loer, want de horror sluipt rond in het hartje van donker Afrika!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.