Remember me
Remember me

Remember me

Vanaf:19,99

Remember Me is een futuristische actiegame waarin het menselijk geheugen niets meer is dan een usb-stick. Persoonlijke herinneringen kunnen gedigitaliseerd, gekocht, verkocht en verhandeld worden. Dit alles heeft te maken met de opkomst van sociale netwerken in de vroeg 21e eeuw. Burgers hebben de s


EAN
5055060964446
Merk
Capcom
Model
REMEMBER ME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Remember Me is een futuristische actiegame waarin het menselijk geheugen niets meer is dan een usb-stick. Persoonlijke herinneringen kunnen gedigitaliseerd, gekocht, verkocht en verhandeld worden. Dit alles heeft te maken met de opkomst van sociale netwerken in de vroeg 21e eeuw.

Burgers hebben de surveillance van de overheid voor lief genomen en leven nu met alle technologie die hun hartje begeert. Dit is de wereld van Remember Me. In deze actiegame speel je Nilin, een voormalig jager met de kracht om andermans herinneringen en gedachten te stelen en aan te passen. Nadat zij uit haar gevangenis is ontsnapt, gaat ze in het verzet tegen de heersende orde.

Je moet informatie stelen om missies en problemen op te lossen. Het spel biedt een mix van exploratie en gevechten. Nilin is niet alleen een huurling, maar ook een goede vechter. Maar door haar beroep is ze niet alleen de jager, maar juist ook de prooi van de regering!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.