Red dead redemption: undead nightmare
Red dead redemption: undead nightmare

Red dead redemption: undead nightmare

Vanaf:14,99

Als de voormalige outlaw John Marston wakker wordt op zijn boerderij, is de wereld gruwelijk veranderd: hordes afschuwelijke ondoden hebben 's nachts de stadjes en dorpen van het wilde westen aangevallen. In een wanhopige poging zijngezin te redden, reist Marston door een verwoeste en chaotische wer


EAN
5026555251655
Merk
Take two
Model
RED DEAD REDEMPTION: UNDEAD NIGHTMARE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Als de voormalige outlaw John Marston wakker wordt op zijn boerderij, is de wereld gruwelijk veranderd: hordes afschuwelijke ondoden hebben 's nachts de stadjes en dorpen van het wilde westen aangevallen. In een wanhopige poging zijngezin te redden, reist Marston door een verwoeste en chaotische wereld. Hij moet al zijn vaardigheden inzetten om te overleven en een medicijn te vinden.

Neem het op tegen de zombies in de speltypes Co-Op en Competitive. Val aan en verdedig in het speltype Stronghold of probeer grond te veroveren in Land Grab. Speel als de legendarische personages uit Red Dead Revolver of kies je favoriete personage uit Red Dead Redemption. Versla je vrienden in Poker, Liar's Dice en Horse Racing en vernietig je vijanden met de dodelijke Tomahawk en het Explosive Rifle.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.