Rayman: legends - classics edition
Rayman: legends - classics edition

Rayman: legends - classics edition

Vanaf:28,49

Rayman, platformgame van het jaar en winnaar van meerdere artistieke en muzikale prijzen, komt naar de Xbox360 met een gloednieuw avontuur. Michel Ancel, gevierd ontwikkelaar van Rayman, Beyond Good & Evil en de Raving Rabbids, brengt zijn innovatieve creativiteit naar dit nieuw en opwindend platfor


EAN
3307215646298
Merk
Ubisoft
Model
RAYMAN: LEGENDS - CLASSICS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rayman, platformgame van het jaar en winnaar van meerdere artistieke en muzikale prijzen, komt naar de Xbox360 met een gloednieuw avontuur. Michel Ancel, gevierd ontwikkelaar van Rayman, Beyond Good & Evil en de Raving Rabbids, brengt zijn innovatieve creativiteit naar dit nieuw en opwindend platform. Rayman Legends maakt volledig gebruik van de kracht van de Xbox360.

Rayman, Globox, en de Teensies wandelen door een betoverd bos en ontdekken een mysterieuze tent gevuld met allerlei boeiende schilderijen. Wanneer ze goed kijken, merken ze dat elk schilderij het verhaal van een mythische wereld vertelt. Terwijl ze aandachtig kijken naar een schilderij dat een middeleeuws landschap afbeeldt, worden ze plots in het schilderij gezogen.Zo betreden ze de magische wereld en kan het avontuur beginnen. De bende moet rennen, springen en vechten door elke wereld om te overwinnen en de geheimen van elk mysterieus schilderij te ontdekken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.