Rainbow six: vegas 2 + ghost recon: advanced warfighter 2
Rainbow six: vegas 2 + ghost recon: advanced warfighter 2

Rainbow six: vegas 2 + ghost recon: advanced warfighter 2

Vanaf:12,00

Rainbow Six: Vegas 2 + Ghost Recon Advanced Warfighter 2 is een pakket waarmee gamers twee geweldige actiegames in huis halen. In Rainbox Six: Vegas 2 moet je in de grote stad een terroristische dreiging ongedaan maken, terwijl je in Advanced Warfighter 2 vijandelijk gebied in gaat met allerlei high


EAN
3307215624661
Merk
Ubisoft
Model
RAINBOW SIX: VEGAS 2 + GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Rainbow Six: Vegas 2 + Ghost Recon Advanced Warfighter 2 is een pakket waarmee gamers twee geweldige actiegames in huis halen. In Rainbox Six: Vegas 2 moet je in de grote stad een terroristische dreiging ongedaan maken, terwijl je in Advanced Warfighter 2 vijandelijk gebied in gaat met allerlei high-tech wapens!

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 gaat verder na de verhalen uit het eerste spel. De gamer krijgt een eenheid van de militaire elite tot zijn beschikking, genaamd Ghosts. In het jaar 2014 is er een conflict tussen Mexicanen en rebellen. Er heerst een burgeroorlog in Mexico.

Onder het commando van Scott Mitchell zullen de Ghost Mexico infiltreren. De rebellen moeten gestopt worden voordat het conflict het Amerikaanse binnenland bereikt.

De gevechten zijn verdeeld over twaalf singleplayer levels, zes coöperatieve levels om tegelijk met een vriend te spelen en dan er zijn ook nog veertien multiplayer levels die ook online speelbaar zijn.

Rainbow Six Vegas 2 speelt zich parallel af met haar voorganger. Deze keer maak je echter deel uit van een ander team en speel je Bishop. Bishop is één van de Rainbow top bevelhebbers en een collega van Logan Keller, de held uit Rainbow Six Vegas. Dit nieuwe team moet wederom de strijd aangaan met de terroristen van Alvarez Cabrero om de strijd voor eens en altijd te beslechten.

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 maakt op realistische wijze gebruik van het OPA systeem. Dit Observe, Plan en Assault systeem is een authentieke tactiek die antiterrorisme eenheden over de hele wereld gebruiken. Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 heeft tevens uitgebreide multiplayer opties; het is bijvoorbeeld mogelijk om de gehele singplayer campagne met een vriend te doorlopen. Dit werkt volgens het jump in, jump out principe, waardoor een tweede speler op elke moment zonder herstart mee kan doen. Verder is het natuurlijk ook weer mogelijk om het online tegen andere spelers op te nemen.

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 is tactische schietactie op het scherpst van de snede!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.