Race pro
Race pro

Race pro

Vanaf:14,99

Zet je schrap voor Race Pro: De meest realistische race ervaring voor de Xbox360! De gerenommeerde race serie van ontwikkelaar Simbin is eindelijk verkrijgbaar voor de Xbox 360. Simbin, bekend van onder andere RACE 07, GTR en GTR 2, is een expert in het maken van realistische racegames. In deze exc


EAN
3546430137178
Merk
Namco bandai
Model
RACE PRO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zet je schrap voor Race Pro: De meest realistische race ervaring voor de Xbox360!

De gerenommeerde race serie van ontwikkelaar Simbin is eindelijk verkrijgbaar voor de Xbox 360. Simbin, bekend van onder andere RACE 07, GTR en GTR 2, is een expert in het maken van realistische racegames. In deze exclusieve editie is het mogelijk om met meer dan 300 verschillende auto's te rijden op dertien levensechte tracks, verspreid over verschillende continenten.

Officiële kampioenschappen en gelicenseerde tracks


Geen enkele andere game laat je voelen hoe het is om achter het stuur te zitten van de meest brute racewagens dan Race Pro. Race Pro biedt de gamer spanning, sensatie en een ongelooflijk gevoel van realisme. De game bevat niet alleen alle WTTC-wagens van fabrikanten als Alfa Romeo, BMW, Chevrolet en Seat, maar beschikt ook over de Formule 3000, Mini Cooper Challenge en Formule BMW licenties.

Race Pro Online Multiplayer


Vertoon je racekunsten op het circuit van Zandvoort, laat het baanrecord van Monza sneuvelen of maak je vrienden in op het circuit Laguna Seca. In Race Pro heb je tijdens het racen hulp van een optionele ideale racelijn. Deze lijn geeft precies aan wanneer je moet remmen voor een bocht en hoe je het beste aan kunt komen rijden. Verder is het mogelijk offline samen of tegen een vriend te racen. Uiteraard kun je ook online de competitie aangaan met andere coureurs.

Kenmerken:Ultra realistisch rijgedrag.
Nauwkeurige physics engine.
Subliem schadesysteem.
Bloedstollende weersomstandigheden.
Geavanceerde auto-instellingen.
Doe mee aan verschillende kampioenschappen: WTCC, Formule 3000, Formule BMW, Mini Cooper Challenge.
13 officiële FIA tracks waaronder: Macau, Porto, Pau (stad), Laguna Seca en Road America (VS).
In niet-officiële kampioenschappen kun je aan de start verschijnen in een R8 Audi, Radicale, Koenigsegg en andere WTCC snelheidsmonsters.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.