Pro evolution soccer 2015
Pro evolution soccer 2015

Pro evolution soccer 2015

Vanaf:14,99

Elk jaar brengt Konami zijn voetbalreeks terug met verbetering op vlak van gameplay, beleving, graphics en spelopties. In 2016 zijn de belangrijkste verbeteringen: een dynamisch weersysteem, verbeterde goalkeeping, herwerkte Master League, dynamische en verbeterde camera plaatsing, Celebration Contr


EAN
4012927039748
Merk
Onbekend
Model
PRO EVOLUTION SOCCER 2015

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Elk jaar brengt Konami zijn voetbalreeks terug met verbetering op vlak van gameplay, beleving, graphics en spelopties. In 2016 zijn de belangrijkste verbeteringen: een dynamisch weersysteem, verbeterde goalkeeping, herwerkte Master League, dynamische en verbeterde camera plaatsing, Celebration Control en de mogelijkheid om foto's te importeren om je teams aan te passen met outfits naar jouw keuze.

Kenmerken:
• Dynamisch Weer
Het weer krijgt een visuele upgrade en zal in PES 2016 omschakelentijdens de match.
• Goal Keeper ID
Keepers krijgen een eigen persoonlijkheid met nieuwe factoren die het gedrag van de keepers aanpassen zoals vangballen ende bal vastklemmen of wegspelen.
• Vernieuwde Master League
Ieders favoriete modus komt numet een vernieuwd spelertransfer systeem.
• Dynamische wide camera De camera zoomt en tilt naar gelang waar de bal zich op het veld bevindt.
• Celebration Control
Spelers krijgen volledige controle over hoe ze een beslissend doelpunt kunnen vieren met unieke overwinnings bewegingen.
• PS4/PS3 Image Importing Laad foto's op en pas de kleuren van je team aan naar jouw stijl of de kleuren van jouw lokale team.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.