Power rangers: super samurai
Power rangers: super samurai

Power rangers: super samurai

Vanaf:69,99

In het vechtspel Power Rangers: Super Samurai voor de Xbox 360 ervaar je de wereld van de Power Rangers. Deze tv-helden komen virtueel tot leven op jouw beeldscherm. Jouw bewegingen worden hun bewegingen dankzij de los verkrijgbaar Kinect-sensor voor de Xbox 360. Je maakt gebruik van de Kinect-sens


EAN
3391891957472
Merk
Atari
Model
POWER RANGERS: SUPER SAMURAI

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het vechtspel Power Rangers: Super Samurai voor de Xbox 360 ervaar je de wereld van de Power Rangers. Deze tv-helden komen virtueel tot leven op jouw beeldscherm. Jouw bewegingen worden hun bewegingen dankzij de los verkrijgbaar Kinect-sensor voor de Xbox 360.

Je maakt gebruik van de Kinect-sensor om in de rol van een van de Rangers je weg te vinden in de mythische Samurai-symbolen om de elementen vuur, water, bos, aarde, lucht en licht te controleren.

Word een Ranger en vecht je weg langs obstakels of wezens als Moogers en de Nighlok. Stel je eigen wapenuitrusting samen, verbeter je aanvalshouding en oefen met je Samurai-megazwaard voor de echte strijd met megamonsters. Vergroot je aanvalskracht in samenwerking met je vrienden in multiplayermodus.

Power Rangers: Super Samurai maakt van elke gamer een jaren negentig superheld!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.