Port royale 3 : pirates  merchants
Port royale 3 : pirates  merchants

Port royale 3 : pirates merchants

Vanaf:19,99

Waan je in de turbulent 17e eeuw in de Cariben, waar de machtige koninkrijken van Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland over koloniën vechten. Stap in de schoenen van de jonge kapitein en word in korte tijd de meest machtige man van de Nieuwe Wereld. Om je doel te bereiken kun je kiezen uit twee


EAN
4260089413962
Merk
Kalypso
Model
PORT ROYALE 3 : PIRATES MERCHANTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Waan je in de turbulent 17e eeuw in de Cariben, waar de machtige koninkrijken van Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland over koloniën vechten. Stap in de schoenen van de jonge kapitein en word in korte tijd de meest machtige man van de Nieuwe Wereld. Om je doel te bereiken kun je kiezen uit twee campagnes: word je Avonturier of Handelaar? Kom erachter met de simulatie- en strategiegame Port Royale 3.

Het derde deel in deze succesvolle franchise voelt na deze koude en natte zomer als een warme deken; de game neemt je mee naar het tropische Cariben waar je de meest machtige man in de Nieuwe Wereld kunt worden. Het leven als avonturier draait om de verovering van de zeeën. Invasies, piraterij, rooftochten en overvallen; je doet alles wat nodig is om je eigen imperium op te bouwen in het Caribisch gebied. Kies uit 16 verschillende schepen, zoals de krachtige Galleons of de diverse Frigates en vaar je vijanden tegemoet!

Als handelaar kies je de weg van de ontwikkeling van je rijkdommen en economische macht. Om de meest krachtige handelaar van de Nieuwe Wereld te worden, moet je handelsroutes creëren, industrieën opbouwen en de economie van de kolonies ontwikkelen. Organiseer handel met 60 verschillende steden als Portau-Prince of Tortuga en houd je handel goed in de gaten. Het spel bevat een uitgebreid handelssysteem waardoor vraag en aanbod de prijzen van goederen bepalen. Pas op dat je niet in de goot eindigt!

Ontwikkel een succesvolle handelsonderneming, leid je schepen in prachtige 3D zeeslagen en dwing je tegenstanders op hun knieën!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.