Pictionary - ultimate edition (udraw hd only)
Pictionary - ultimate edition (udraw hd only)

Pictionary - ultimate edition (udraw hd only)

Vanaf:5,99

Pictionary: Ultimate Edition is een bekend tekenspel dat nu gespeeld kan worden op de krachtige spelcomputers. Hiervoor is wel het speciale tekentablet vereist. Deze is los verkrijgbaar. Pictionary: Ultimate Edition biedt niet alleen de standaard Pictionary, maar omvat diverse spelopties voor jong


EAN
4005209155984
Merk
Thq
Model
PICTIONARY - ULTIMATE EDITION (UDRAW HD ONLY)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Pictionary: Ultimate Edition is een bekend tekenspel dat nu gespeeld kan worden op de krachtige spelcomputers. Hiervoor is wel het speciale tekentablet vereist. Deze is los verkrijgbaar.

Pictionary: Ultimate Edition biedt niet alleen de standaard Pictionary, maar omvat diverse spelopties voor jong en oud. Neem bijvoorbeeld Shape it Up en Rotation Frustration waarbij alle bekende principes van Pictionary overhoop worden gegooid.

Het spel biedt drieduizend hints kunnen maximaal vier teams meespelen. Hiermee is Pictionary een erg gezellige partygame voor jong en oud. Je hoeft niet eens echt artistiek te zijn om Pictionary te kunnen spelen, maar een beetje verbeeldingskracht is natuurlijk nooit weg.

Pictionary biedt niet alleen verschillende pittige spelopties, maar er wordt ook rekening gehouden met de kinderen. At The Zoo en Animal Houses zijn bijvoorbeeld twee spelopties die speciaal gemaakt zijn voor de jongeren onder de gamers.

In de wintermaanden kan je karaokespellen spelen met je familie, of er voor kiezen om met z'n allen ouderwets Pictionary te spelen. Dankzij het tekentablet wordt de keuze voor Pictionary: Ultimate Edition weer wat gemakkelijker!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.