Painkiller: hell  damnation - collectors edition
Painkiller: hell  damnation - collectors edition

Painkiller: hell damnation - collectors edition

Vanaf:89,00

De Painkiller Hell & Damnation: Collector's Edition wordt geleverd met game, Making Of… DVD, Soundtrack CD, Artbook, twee postcards, twee A3 Posters en extra DLC. Het kwaad is teruggekeerd! Demonische krachten hebben het gemunt op de doden in het vagevuur. Het is wederom aan Daniel Garner om orde


EAN
9006113002734
Merk
Level03 distribution bv
Model
PAINKILLER: HELL DAMNATION - COLLECTORS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Painkiller Hell & Damnation: Collector's Edition wordt geleverd met game, Making Of… DVD, Soundtrack CD, Artbook, twee postcards, twee A3 Posters en extra DLC.

Het kwaad is teruggekeerd! Demonische krachten hebben het gemunt op de doden in het vagevuur. Het is wederom aan Daniel Garner om orde op zaken te stellen. De onfortuinlijke Daniel is de speelbal van goed en kwaad, en zal zich een weg moeten vechten door hordes demonen en duivels. Zal Daniel in staat zijn om de krachtige wezens te stoppen? En kan hij eindelijk worden herenigd met zijn vrouw Catherine? Painkiller Hell & Damnation is een remake van Painkiller en Painkiller: Battle out of Hell.

In dit schietspel moet je Daniel Garner helpen om orde op zaken te stellen in een wereld waarin het kwaad is teruggekeerd. Demonische krachten hebben het gemunt op de doden in het vagevuur en Daniel is de speelbal geworden van de strijd tussen het goede en kwade. Assisteer ‘m zijn weg te banen langs hordes demonen en duivels en zijn vrouw Catherine te vinden.

Je moet je door veertien niveaus heen werken inclusief een aantal eindgevechten. Je komt oog in oog te staan met meer dan dertig duistere snuiters uit de hel. Tevens kan je je vrienden inschakelen met de multiplayermodus. Bewapen jezelf met een breed scala aan zelf in elkaar geknutselde wapens voorzien van het 666 logo.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.