Ninja gaiden 3
Ninja gaiden 3

Ninja gaiden 3

Vanaf:16,50

Ninja Gaiden 3 is het nieuwste deel in de bloedige actieserie van Team Ninja. In Ninja Gaiden 3 maak je op een nieuwe manier kennis met de heldhaftige ninja Hayabusa. Ontdek zijn duistere verleden in dit razendsnelle actiespektakel!Speel een gloednieuw verhaal met uitdagende actie in Ninja Gaiden 3.


EAN
5060073308460
Merk
Onbekend
Model
NINJA GAIDEN 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ninja Gaiden 3 is het nieuwste deel in de bloedige actieserie van Team Ninja. In Ninja Gaiden 3 maak je op een nieuwe manier kennis met de heldhaftige ninja Hayabusa. Ontdek zijn duistere verleden in dit razendsnelle actiespektakel!

Speel een gloednieuw verhaal met uitdagende actie in Ninja Gaiden 3. De makers hebben in dit deel het vechtsysteem volledig herzien waardoor het neerhakken van vijanden ongenadig bruut aanvoelt. Je trouwe Dragon Sword is slechts één van de vele wapens die je gedurende het uitgebreide avontuur in handen neemt!

Ninja Gaiden 3 bevat voor het eerst in de serie een coöperatieve online modus waarin twee spelers gelijktijdig het verhaal kunnen doorlopen. In de competitieve online modus neem je het juist tegen elkaar op in een serie uitdagingen die bepalen wie zichzelf een Master Ninja mag noemen!

Beleef het duistere verleden van Hayabusa en ontdek één van de beste actiegames ooit met Ninja Gaiden 3!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.