Nhl 2k10
Nhl 2k10

Nhl 2k10

Vanaf:25,99

2K games brengt je dit jaar een geweldige ijshockey sensatie met NHL 2K10. Dit nieuwe deel in de langlopende sportserie brengt weer een aantal frisse vernieuwingen ten opzichte van vorig jaar. NHL 2K serie staat al jaren garant voor topkwaliteit en realisme en ook dit jaar is dat niet anders. NHL 2


EAN
5026555249454
Merk
Take two
Model
NHL 2K10

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
2K games brengt je dit jaar een geweldige ijshockey sensatie met NHL 2K10. Dit nieuwe deel in de langlopende sportserie brengt weer een aantal frisse vernieuwingen ten opzichte van vorig jaar.

NHL 2K serie staat al jaren garant voor topkwaliteit en realisme en ook dit jaar is dat niet anders. NHL 2K10 brengt je alle licenties uit de Amerikaanse topcompetitie. Alle bewegingen zijn nagemaakt met behulp van profspeler Alex Ovechkin waardoor het er allemaal nog soepeler uitziet.

NHL 2K10 bevat een verbeterde online modus waarin je online teams kunt maken, competities kunt spelen, deel kunt nemen aan toernooien en jezelf kunt meten met de beste NHL 2K10 spelers ter wereld.

De verbeterde besturing zorgt ervoor dat je nog meer controle hebt over je puck. Ook het verdedigen is verbeterd met nieuwe verdedigingsbewegingen zoals stick lifts en stumble shots. De game is ook grafisch sterk opgepoetst. De spelers zijn nu veel beter herkenbaar, de stadions komen nog meer tot leven en de introducties voor de wedstrijden zijn nog realistischer.

Ook de kunstmatige intelligentie is sterk verbeterd. De tegenstander zal zich beter positioneren en beter kunnen uitbreken. Het geheel zorgt voor een nog authentiekere ervaring van de sport.

NHL 2K10 is de ultieme game voor de doorgewinterde ijshockeyfan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.