Nhl 2007
Nhl 2007

Nhl 2007

Vanaf:2,99

De gloriedagen van de ijshockey-games herleven met 'NHL 07'! De ongeëvenaarde vrijheid en controle maken ijshockey op de console realistischer dan ooit met 'NHL 07'!Dankzij het revolutionaire Skill Stick-systeem bepaal jij wat er gebeurt in 'NHL 07'. Je kunt nu alles met de analoge joysticks doen.


EAN
5030941054133
Merk
Electronic arts
Model
NHL 2007

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De gloriedagen van de ijshockey-games herleven met 'NHL 07'! De ongeëvenaarde vrijheid en controle maken ijshockey op de console realistischer dan ooit met 'NHL 07'!

Dankzij het revolutionaire Skill Stick-systeem bepaal jij wat er gebeurt in 'NHL 07'. Je kunt nu alles met de analoge joysticks doen. Schaatsen doe je met de linker analoge joystick en voor het eerst in een ijshockey-game kun je passen met de intuïtieve besturing van de rechter analoge joystick.

Je maakt echt deel uit van een team en kunt door de vloeiende passes realistische teamstrategieën gebruiken in 'NHL 07'. Kijk naar je ploeggenoten en maak gebruik van hun sterke punten. Ze gedragen zich nu allemaal anders op het ijs. Speel de wedstrijd alsof je echt op het ijs staat: als spelmaker die de aanvaller vrij voor de goal zet of als laatste verdediger die de puck met een ferme klap opruimt.

Naast de baan kruip je in de huid van de General Manager in het verbeterde speltype Dynasty. Doe wat nodig is om aan de verwachtingen van de eigenaar te voldoen: zorg voor een goede selectie en hou het salaris van de spelers in de gaten!

'NHL 07' is de beste en meest realistische ijshockey-ervaring ooit, of je nu naast of op de baan speelt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.