Nhl 15
Nhl 15

Nhl 15

Vanaf:28,00

Ervaar de spanning en onvoorspelbaarheid van de ijshockeysport, dankzij het levensechte fysica-systeem dat nu voor alle 12 de spelers op het ijs wordt gebruikt en ook voor de puck zelf. Ervaar de emotie van elke play in de authentieke stadions van de National Hockey League. Je speelt voor volle trib


EAN
5030936112503
Merk
Electronic arts
Model
NHL 15

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ervaar de spanning en onvoorspelbaarheid van de ijshockeysport, dankzij het levensechte fysica-systeem dat nu voor alle 12 de spelers op het ijs wordt gebruikt en ook voor de puck zelf. Ervaar de emotie van elke play in de authentieke stadions van de National Hockey League. Je speelt voor volle tribunes met supporters die zijn gemaakt op basis van 9000 afzonderlijke dynamische modellen; de meeste ooit in een sportgame. Het uiterlijk van de game is voor NHL 15 grondig onder handen genomen met NBC Sports Game Day Presentation, het meest realistische broadcast-pakket ooit met het commentaarduo Mike ‘Doc’ Emrick en Eddie Olczy. TSN-analist Ray Ferraro deelt zijn inzichten vanaf het ijs. In NHL 15 komen de beelden, de geluiden en het gevoel van de snelste teamsport ter wereld als nooit tevoren tot leven; niet alleen op het ijs, maar ook op de tribune en bij de presentatie.

Echte ijshockey-fysica:
- 12 Player NHL Collision Physics– Voor het eerst heeft de levensechte fysica invloed op alle spelers en bij elke botsing op het ijs, dankzij de nieuwe 12 Player NHL® Collision Physics. Door de kracht van de nieuwe consoles en de doorontwikkeling van het bekroonde NHL Collision Physics-systeem wordt elke speler op het ijs continu gestuurd door fysica. Voel de chaos van NHL-ijshockey en ervaar de realistische botsingen, het geduw en getrek voor het doel en de opstootjes. En zie de wanhoop op de gezichten van spelers na elke shift.
- Realistische puck-fysica– De puck is een van de ingewikkeldste voorwerpen in de game om na te maken, maar dat is uiteindelijk uitstekend gelukt in NHL 15. De compleet vernieuwde puck-fysica zorgt voor een realistischer gevoel bij elk contact met de puck. Alles op het ijs, inclusief het ijsoppervlak zelf, heeft invloed op de puck. Dit zorgt voor de onvoorspelbare en realistische draai-, rol- en stuiterbewegingen die je ook in echte NHL-wedstrijden ziet.

De ijshockeyspeler van de nieuwe generatie:
- Authentieke speler- en uitrustingsmodellen– De Next Gen-ijshockeyspeler is volledig opnieuw vormgegeven. Spelersmodellen bestaan nu uit drie lagen: het lichaam, de uitrusting en het tenue. Alle lagen hebben een afzonderlijke interactie, waardoor het contact met de puck of met andere spelers nog realistischer wordt. Dankzij de Dynamic Cloth-technologie komt de snelheid van de sport nog beter over. De stoffen reageren op elke beweging van de speler en de explosieve actie op het ijs wordt nog levensechter weergegeven.
- Ongekende spelersgelijkenissen– In NHL 15 wordt dezelfde technologie gebruikt die verantwoordelijk is voor de ongekende gelijkenissen in EA SPORTS UFC. De emoties en animaties van de spelers zijn grensverleggend. Van de slagen die spelers maken om over het ijs te spurten tot de emotie op hun gezicht na het scoren van de winnende goal: de spelers zien er echter uit dan ooit.
- Skill Stick voor supersterren– Je hebt nu alle tools van een echte NHL-superster in huis. De revolutionaire Skill Stick is verder ontwikkeld en geeft de speler nog meer controle. Scherm de puck af, ontvang passes zonder je slag te onderbreken en ontdek een arsenaal aan nieuwe schijnbewegingen, allemaal met behulp van de rechterstick. De intuïtieve besturing is eenvoudig, maar je kunt er alles mee doen.
- Vision AI– Vision AI,de verbeterde spelersintelligentie, zorgt voor een sterker bewustzijn bij spelers, waardoor ze het spel beter lezen en slimmer reageren. Het herkennen van scoringskansen, anticiperen op passes en betere teamuitbraken leiden allemaal tot een vloeiender spel.

Broadcast-pakket NBC Sports:
- Een nieuw commentaarteam– Nieuwe stemmen voor een nieuwe generatie; NHL 15 heet de NBC Sports-commentators Mike ‘Doc’ Emrick en Eddie Olczyk welkom. TSN-analist Ray Ferraro geeft zijn visie op het spel vanaf het ijs. Voor Doc, Eddie and Ray wordt gebruikgemaakt van dezelfde Vision AI-basis als voor de spelers. Net als in een echte uitzending anticiperen Doc, Eddie en Ray op alle actie op het ijs en voeren ze de spanning op, met meer dan 35.000 nieuwe commentaarteksten.
- NBC Sports Game Day Presentation– Het meest realistische broadcast-pakket in een computergame tot nu toe is mogelijk door een nieuwe samenwerking met NBC Sports. De crew van 'NHL on NBC' heet je welkom in de stad tijdens de wedstrijdintroductie waardoor het net is alsof je op tv naar 'NHL on NBC' zit te kijken.
- Levensechte integratie van het commentaar– Het commentaar van Doc en Eddie is op levensechte wijze in NHL 15 geïntegreerd. De voorbeschouwing van elke wedstrijd wordt door Doc en Eddie van authentiek videocommentaar voorzien. Deze revolutionaire wijziging in de weergave van sportgames zorgt ervoor dat de grens tussen het echte sportcommentaar en het commentaar in de game volledig vervaagt.

Ongeëvenaarde sfeer in het stadion:
- Meer dan 9000 toeschouwersmodellen– NHL 15 zet een nieuwe standaard in computergames met meer dan 9000 afzonderlijke toeschouwersmodellen met 4 keer zoveel animaties als in eerdere versies. Kijk door het glas en zie toeschouwers in een shirt met jouw naam erop, uitbundig verklede fans en zelfs groepen supporters van de tegenstander die je uitjoelen.
- Levendig publiek– De toeschouwers leven. Voel hoe het gedrag van de toeschouwers verandert na een opstootje, een rake klap of een beslissend doelpunt. Elke persoon in het publiek gedraagt zich individueel en reageert op wat er op het ijs gebeurt; ze sarren spelers, klappen met de muziek van de dynamische Jumbotron mee of maken snel een selfie om het moment te vereeuwigen.
- Authentieke arena's– Nergens voelt alles zo intens als in het stadion, en thuis heb je de beste plaatsen. Dankzij de kracht van de Next Gen-consoles wordt elk detail van de NHL-stadions gevangen in de NHL-franchise. Unieke stadionelementen, van de meer dan 19.000 zitplaatsen tot de verlichting en de spelerstunnel, zijn nagemaakt met meer detail dan ooit mogelijk was. De thuiswedstrijden voelen nu echt als thuis aan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.