Nhl 14
Nhl 14

Nhl 14

Vanaf:32,95

In NHL 14 zullen de fysieke actie, snelheid en vaardigheid van NHL-ijshockey nog beter tot hun recht komen dankzij de beste EA SPORTS-technologie voor de huidige generatie consoles. Stap in de schaatsen van een ijshockey-superster met het nieuwe schijnbewegingen-systeem. Je kunt dit systeem razendsn


EAN
5030949111524
Merk
Electronic arts
Model
NHL 14

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In NHL 14 zullen de fysieke actie, snelheid en vaardigheid van NHL-ijshockey nog beter tot hun recht komen dankzij de beste EA SPORTS-technologie voor de huidige generatie consoles. Stap in de schaatsen van een ijshockey-superster met het nieuwe schijnbewegingen-systeem. Je kunt dit systeem razendsnel besturen met de linker joystick of een druk op de knop. Of je nu een beginner bent of een ervaren gamer, je kunt meteen reageren met een schijnbeweging en sneller dan ooit verschillende schijnbewegingen op je gevoel combineren.

Maak cruciale hits met het geavanceerde botssysteem. Werp je handschoenen af en zie waar de gloednieuwe Enforcer Engine-technologie, bekend van de succesvolle Fight Night-franchise, toe in staat is. Ervaar ongekende snelheid en controle met de nieuwe versie van de bekroonde True Performance Skating-engine en omzeil de verdediging met de gloednieuwe One-Touch Dekes.

NHL Collision Physics is gebaseerd op dezelfde technologie als de bekroonde Player Impact Engine van EA SPORTS FIFA en levert grotere, indrukwekkendere hits en levensechte botsingen. Dankzij de nieuwe besturing met de linker joystick kun je makkelijker dan ooit een cruciale hit maken waarmee je het verloop van een wedstrijd bepaalt.

In NHL 14 wordt een levensechte derdepersoonsweergave van gevechten geïntroduceerd, op basis van dezelfde technologie die wordt gebruikt in de bekroonde Fight Night-franchise. Alle spelers op het ijs (menselijk en computergestuurd) blijven actief; van het moment dat de handschoenen uitgaan tot de gang naar de strafbank. Door deze nieuwe technologie zie je voor de eerste keer in de EA SPORTS NHL-franchise duidelijk de verschillen in grootte en kracht tussen de spelers. De technologie is ook verantwoordelijk voor de nieuwe duw- en trekmechanica en nog veel meer kenmerken die zorgen voor de meest authentieke en sensationele ijshockey-ervaring ooit.

Het vervolg op de baanbrekende innovatie waarmee het schaatsen op fysica werd gebaseerd en die ruim 1000 nieuwe schaatsanimaties introduceerde in de EA SPORTS NHL-franchise. De tweede jaargang van True Performance Skating levert een nog betere versnelling, explosieve eerste slagen, snellere draaien en verbeterde zijwaartse schaatsacties, waardoor je beter op situaties kunt reageren en een ongekende controle hebt.

In het vernieuwde carrière-speltype Be a Pro leid je het leven van een NHL-speler. Zowel op het ijs als daarbuiten is elke beslissing die je neemt van invloed op je sportcarrière. Je onderhoudt contact met je teamgenoten buiten de ijsbaan en geeft interviews aan de media. Elke keuze die je maakt, is van invloed op je relatie met fans, teamgenoten en het management en ook op je vaardigheden en ontwikkeling.

In NHL 14 wordt het beste promotie- en degradatie-systeem voor sportgames toegevoegd aan de speltypen Hockey Ultimate Team en EA SPORTS Hockey League. Win wedstrijden om te promoveren naar een hogere divisie waarin je het moet opnemen tegen sterkere tegenstanders. Als je niet goed genoeg presteert, word je teruggezet naar een lagere divisie. De voortgang van teams wordt over meerdere seizoenen bijgehouden.

Stel je droomteam samen met NHL 13 Hockey Ultimate Team. Dit speltype kent geen carrière of loonstrookjes. Je verzamelt topspelers van over de hele wereld en speelt tegen vrienden en tegenstanders uit de gigantische online community.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.