Nhl 12
Nhl 12

Nhl 12

Vanaf:9,99

Groei uit tot de volgende grote legende in NHL 12. Maak bottenbrekende hits, ram je tegenstanders tegen de boards en laat de heftigste checks zien. Ervaar de levensechte intensiteit, snelheid en alle fysieke actie van het ijshockey in NHL 12! Groei uit tot een levensechte legende door de records te


EAN
5030946103881
Merk
Electronic arts
Model
NHL 12

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Groei uit tot de volgende grote legende in NHL 12. Maak bottenbrekende hits, ram je tegenstanders tegen de boards en laat de heftigste checks zien. Ervaar de levensechte intensiteit, snelheid en alle fysieke actie van het ijshockey in NHL 12!

Groei uit tot een levensechte legende door de records te breken van de beste ijshockeyspelers aller tijden, waaronder Gretzky, Lemieux en Howe. Bepaal je doel in NHL 12 en bereik historische mijlpalen. Speel als een legende of met je eigen profspeler. Zo sta je elke minuut op het ijs in je carrière op weg naar de Stanley Cup!

Brekend glas, helmen die worden afgestoten en spelers die over de boards vliegen, nog nooit was een ijshockeygame zo levensecht en agressief als NHL 12! Schaats je te hard op de crease af, dan ram je zelfs het doel en de goalie omver!

Met de uitbreiding NHL Winter Classic beleef je hét outdoor hockey-evenement op nieuwjaarsdag volledig in stijl. Betreed in je speciale Winter Classic-gear het Heinz Field in Pittsburgh en speel in de dwarrelende sneeuw terwijl ruim 70.000 enthousiaste fans je toejuichen!

NHL 12 biedt naast een uitgebreide singleplayer ook de nodige multiplayer opties. Zo kun je online met of tegen andere spelers strijden of gewoon met vrienden thuis op de bank het op het virtuele ijs uitvechten!

Beleef de ultieme ijshockey-game met NHL 12!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.