Need for speed: most wanted - classics edition
Need for speed: most wanted - classics edition

Need for speed: most wanted - classics edition

Vanaf:220,02

Ruik het gloeiende asfalt in de wereld van het illegaal racen. De makers van de populaire Need for Speed Underground-serie (wereldwijd al meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren) zijn terug met Need for Speed Most Wanted, waarin je een even beruchte als ongrijpbare straatracer wordt. Door de combin


EAN
5030930053420
Merk
Electronic arts
Model
NEED FOR SPEED: MOST WANTED - CLASSICS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ruik het gloeiende asfalt in de wereld van het illegaal racen. De makers van de populaire Need for Speed Underground-serie (wereldwijd al meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren) zijn terug met Need for Speed Most Wanted, waarin je een even beruchte als ongrijpbare straatracer wordt.
Door de combinatie van illegale straatraces, tuning en politieachtervolgingen die zelfs Hollywood niet voor elkaar krijgt, staat Need for Speed Most Wanted rond de feestdagen op ieders verlanglijstje. Geef je rivalen het nakijken, ontwijk de politie en ontdek honderden kilometers vrij toegankelijke wegen. Uiteindelijk kom je steeds hoger op de Blacklist (zwarte lijst) te staan.
Om de meest beruchte racer te worden, moet je eerst aan je reputatie en je strafblad werken. Dat doe je tijdens boeiende, superspannende races tegen de beste straatcoureurs, waarbij je gedurfde manoeuvres uitvoert om de politie te slim af te zijn. Je moet je hoofd koel houden en allerlei slimme tactieken gebruiken om de agenten van je af te schudden en je tegenstanders het nakijken te geven.
Need for Speed Most Wanted bevat ook een uiteenlopende verzameling van de beste wagens, van tuners en super cars tot muscle cars en sportwagens. Je kunt je straatmonster tunen en het vervolgens opnemen tegen iedere wagenklasse. Deze herfst is de straat helemaal van jou.
Open wegen, open wereld: heers op straat als de beruchtste straatracer in verschillende omgevingen, van moderne industrieterreinen tot de stad. De omgeving kan je vriend zijn, maar ook je vijand. Zoek sluipweggetjes en gebruik het verkeer en de dynamische omgevingen in je voordeel.
Nieuwe gameplay: Need for Speed Most Wanted heeft een nieuwe, opwindende gameplay met tactische politieachtervolgingen. Gebruik je vaardigheden tijdens de illegale straatraces om je achtervolgers te ontlopen.
Visuele aanpassingen: in Need for Speed Most Wanted mag je je wagen helemaal verbouwen, of je nu agenten van je wilt afschudden of gewoon je bak wilt pimpen.
Zwarte lijst: tijdens de races tegen de beste straatcoureurs werk je aan je reputatie om de top van de zwarte lijst te bereiken.
Strafblad: werk aan je strafblad door records te breken, aan spannende race mee te doen, halsbrekende stunts uit te halen en politievoertuigen, -tactieken en -technologie te slim af te zijn.
Tuning: wil je tegen een sportwagen racen? Ga naar je clubhuis en tune je bak, zodat je het tegen iedere wagenklasse kunt opnemen.
Voor de nieuwe generatie: Need for Speed Most Wanted voor de nieuwe generatie consoles legt de grafische lat weer een stuk hoger. Dankzij technieken als normal mapping, digital scanning en real-time belichting is dit de mooiste racegame die er is.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.