Need for speed: carbon - classics edition
Need for speed: carbon - classics edition

Need for speed: carbon - classics edition

Vanaf:66,57

Need For Speed: Carbon is de laatste telg in de Need for Speed-serie die draait om nachterlijke straatraces. In Need For Speed: Carbon verruilen we de stad echter voor de mooie, smalle bergweggetjes!De strijd om de macht in de stad wordt gewonnen in de canyons. Need For Speed: Carbon neemt jou mee n


EAN
5030930056810
Merk
Electronic arts
Model
NEED FOR SPEED: CARBON - CLASSICS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Need For Speed: Carbon is de laatste telg in de Need for Speed-serie die draait om nachterlijke straatraces. In Need For Speed: Carbon verruilen we de stad echter voor de mooie, smalle bergweggetjes!

De strijd om de macht in de stad wordt gewonnen in de canyons. Need For Speed: Carbon neemt jou mee naar de meest gevaarlijke straatraces. Voor de eerste keer zal je een crew bij elkaar moeten zoeken die samen met jou tegen rivaliserende teams gaan strijden. Je crew is in staat om tijdens een wedstrijd jou flanken te beschermen of de tegenstander voor je aan de kant te zetten. Een Blocker zorgt voor afleiding en zorgt dat de tegenstander langzaam gaat rijden en een Scout wijst jou de shortcuts aan.

Need For Speed: Carbon bevat een groot aantal gelicenseerde auto's. Via Autosculpt kan jij je eigen auto vormgeven, dit kan varieren van de grootte van de velgen tot aan het type motor dat onder je motorkap ligt te ronken. Met Need For Speed: Carbon rijd je altijd net iets harder!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.