Nba 2k12
Nba 2k12
Nba 2k12

Nba 2k12

Vanaf:2,99

NBA 2K12 is de ultieme basketbalgame voor liefhebbers van de spectaculaire sport. NBA 2K12 biedt de leukste authentieke NBA-ervaring op videogame-gebied! Met nieuwe spelers, nog betere besturing en meer spelfuncties is NBA 2K12 de meest complete NBA-simulatie ooit. Met de gloednieuwe NBA Greatest m


EAN
5026555254984
Merk
Take two
Model
NBA 2K12

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
NBA 2K12 is de ultieme basketbalgame voor liefhebbers van de spectaculaire sport. NBA 2K12 biedt de leukste authentieke NBA-ervaring op videogame-gebied!

Met nieuwe spelers, nog betere besturing en meer spelfuncties is NBA 2K12 de meest complete NBA-simulatie ooit. Met de gloednieuwe NBA Greatest modus kunnen gamers voor het eerst spelen met vijftien legendarische basketballers uit de geschiedenis van de NBA. Hierbij zijn de stadions, outfits en zelfs de unieke bewegingen en de authentieke commentatoren aanwezig!

Kruip in de huid van Kareen Abdul-Jabbar, Larry Bird, Wilt Chamberlain, Julius Erving, Patrick Ewing, Magic Johnson, Michael 'air' Jordan, Karl Malone, Hakeem Olajuwon, Scottie Pippen, Oscar Robertson, Bill Russell, John Stockton, Isiah Thomas en Jerry West om de mooiste momenten uit de NBA eigenhandig te herbeleven!

Met NBA 2K12 is het mogelijk in je eentje te spelen tegen de computer en een virtuele carrière op te bouwen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tegen vrienden te spelen. NBA 2K12 heeft een uitgebreide multiplayer modus waarin je het online of offline tegen andere gamers kunt opnemen. Met verbeterde passeer-, schiet- en dribbelbewegingen krijg je beter dan ooit de kans om op een prachtige manier de overwinning de wacht te slepen!

Beleef de gloriedagen van het basketbal met NBA 2K12!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.