Naruto ultimate ninja storm 3 - full burst edition
Naruto ultimate ninja storm 3 - full burst edition

Naruto ultimate ninja storm 3 - full burst edition

Vanaf:47,98

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst Edition is een geupdatete versie van Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3, uitgebreid met de Full Burst-DLC. Hierbij krijgen spelers een extra personage, een uitgebreider verhaal, honderd nieuwe missies en nog veel meer!In het vechtspel Naruto S


EAN
4710841418440
Merk
Namco bandai
Model
NARUTO ULTIMATE NINJA STORM 3 - FULL BURST EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst Edition is een geupdatete versie van Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3, uitgebreid met de Full Burst-DLC. Hierbij krijgen spelers een extra personage, een uitgebreider verhaal, honderd nieuwe missies en nog veel meer!

In het vechtspel Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 moet je je weer schrap zetten voor uitdagende gevechten met eindbazen. De Masked Man en Nine-Tails voeren een aanval uit op Leaf Village. Jij moet Hiruzen en Minato bijstaan in de strijd om die aanval af te slaan. Bereid het dorp voor op de eindstrijd met Nine-Tails.

Heftige avonturen wisselen in deze game voortdurend af met massale eindbaasgevechten en angstaanjagende confrontaties. Je start in het mythische dorp Konoha waar je aanvallen van de Masked Man en Nine-Tails (foto) zal moeten afslaan. Na verloop van tijd leer je geheimen over Naruto’s geboorte. De game volgt het verhaal uit de animereeks: nooit had een mangagame zo’n diepgaand verhaal. Maak duidelijk dat Naruto op de nummer 1 positie staat op de ninjaladder.

Ultimate Ninja Storm 3 bevat het grootste aantal speelbare personages ooit in een Naruto game. Spelers kunnen met elk karakter van de populaire mangareeks spelen, of het nu vriend of vijand is.

Je zal het ook online kunnen opnemen tegen andere spelers om te laten zien wie de beste ninja is. Ook kun je jouw skills verbeteren door de nieuwe one-versus-many actiestadia.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.