Naruto shippuden: ultimate ninja storm 2
Naruto shippuden: ultimate ninja storm 2

Naruto shippuden: ultimate ninja storm 2

Vanaf:9,99

Timmer jezelf vast aan de grond, want er is een storm op komt. Naruto is namelijk weer terug met een avontuur vol actie. 'Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2' neemt de speler mee op een machtig avontuur vol spanning en actie.De wereld waar Naruto zijn avonturen in beleefd, is een op een gekopie


EAN
3391891970303
Merk
Onbekend
Model
NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Timmer jezelf vast aan de grond, want er is een storm op komt. Naruto is namelijk weer terug met een avontuur vol actie. 'Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2' neemt de speler mee op een machtig avontuur vol spanning en actie.

De wereld waar Naruto zijn avonturen in beleefd, is een op een gekopieerd uit de populaire animatieserie. De speler wordt meegenomen met de avonturen uit de Naruto Shippuden-serie en een nieuw vechtsysteem vernieuwd de manier waarop deze Naruto-game gespeeld wordt. Het is aan de speler om de juiste vrienden te kiezen in de gevechten, want dan heb je een grotere kans te winnen. Naruto en zijn vrienden kunnen samen aanvallen inzetten om vijanden ten gronde te richten.

In 'Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2' ontmoeten spelers een flink aantal criminele Akatsuki-personages, en een gigantische plotwending laat Naruto's vriend Sasuke ook een Akatsuki-pak dragen. Met de originele voice-over, lekker veel krachten om te ontdekken, en een mogelijkheid 'Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2' met twee spelers op de bank te spelen, biedt deze game een tornado aan krachtige ninja actie!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.