Motion explosion (xbox kinect)
Motion explosion (xbox kinect)

Motion explosion (xbox kinect)

Vanaf:49,99

Motion Explosion is een kleurrijke familiegame vol explosies. Het is in deze Kinect-game voor de Xbox 360 belangrijk dat je blijft bewegen, ontwijken, vangen en balanceren afhankelijk van de objecten die naar je gegooid worden! Deze game is leuk van jong tot oud!Of je nou een voetbal moet hoog houde


EAN
5060288220052
Merk
505 games
Model
MOTION EXPLOSION (XBOX KINECT)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Motion Explosion is een kleurrijke familiegame vol explosies. Het is in deze Kinect-game voor de Xbox 360 belangrijk dat je blijft bewegen, ontwijken, vangen en balanceren afhankelijk van de objecten die naar je gegooid worden! Deze game is leuk van jong tot oud!

Of je nou een voetbal moet hoog houden, vallende blokken moet ontwijken of robotten moet besturen die met elkaar de strijd aan gaan, met de twaalf spellen van Motion Explosion is er altijd iets leuks te doen. Elk van de twaalf spellen kent tien verschillende levels waarbij snelheid en de besturing steeds pittiger kunnen worden. Je moet altijd snel reageren en zorgen dat je in beweging blijft.

Dankzij de gemakkelijk te begrijpen besturing kan iedereen met Motion Explosion overweg. Het bordspel ganzenbord kan de deur uit, met de feestdagen is Motion Explosion goed voor veel familieplezier!

Denk snel en houd je lichaam in beweging!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.