Mijn sims: skyheroes
Mijn sims: skyheroes

Mijn sims: skyheroes

Vanaf:11,99

In 'MySims SkyHeroes' wordt de actie en de snelheid van het vliegen gecombineerd met de creatieve aspecten van de MySims-wereld. Spelers maken deel uit van het verzet tegen Morcubus en zijn robotleger. De kwade plannen van Morcubus moeten worden stopgezet. Hiervoor moet de speler met zijn MySims in


EAN
5030946085774
Merk
Electronic arts
Model
MIJN SIMS: SKYHEROES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 'MySims SkyHeroes' wordt de actie en de snelheid van het vliegen gecombineerd met de creatieve aspecten van de MySims-wereld. Spelers maken deel uit van het verzet tegen Morcubus en zijn robotleger. De kwade plannen van Morcubus moeten worden stopgezet. Hiervoor moet de speler met zijn MySims in een vlieg stappen en alle vijanden kapot schieten. Het reactievermogen wordt hierbij flink op de proef gesteld.

Wanneer de speler verder komt in 'MySims SkyHeroes' worden er meer mogelijkheden vrijgespeeld om vliegtuigen te personaliseren. Vleugels kunnen worden aangepast om betere bochten te kunnen maken, en de motor kan worden vervangen om sneller te kunnen vliegen. Zelfs de kleur kan worden aangepast waardoor je betere camouflage krijgt en dus minder beschoten wordt.

Spelers kunnen lokaal met meerdere spelers op één scherm spelen. Online kan er samen of tegen elkaar gespeeld worden in een coöperatieve of competitieve spelmodus voor maximaal tien spelers.

Betreed het luchtruim en vecht voor je vrijheid in met de schattige MySims!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.