Middle-earth: shadow of mordor
Middle-earth: shadow of mordor

Middle-earth: shadow of mordor

Vanaf:24,87

Middle-earth: Shadow of Mordor: winnaar van ruim 50 'Best of 2014' awards, inclusief Game of the Year, Best Action Game en Most Innovative Game!In Middle-earth: Shadow of Mordor nemen gamers de rol aan van Talion, een dappere jager wiens familie voor zijn eigen ogen afgeslacht werd in de nacht dat S


EAN
5051888154878
Merk
Warner bros
Model
MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Middle-earth: Shadow of Mordor: winnaar van ruim 50 'Best of 2014' awards, inclusief Game of the Year, Best Action Game en Most Innovative Game!

In Middle-earth: Shadow of Mordor nemen gamers de rol aan van Talion, een dappere jager wiens familie voor zijn eigen ogen afgeslacht werd in de nacht dat Sauron en zijn leger terugkeerden naar Mordor, enkele ogenblikken voor hij zelf gedood werd. Talion wordt weer tot leven gewekt door de 'Spirit of vengeance'. Talion, met de gaven van Wraith waagt zich naar Mordor om iedereen, die hem kwaad heeft gedaan, te vernietigen. Tijdens zijn persoonlijke wraaktocht ontdekt Talion de waarheid achter de Spirit die hem dwingt, leert hij meer over de oorsprong van de Rings of Power en gaat hij uiteindelijk de confrontatie aan met zijn ware aartsvijand.

Iedere vijand die de speler tegenkomt is een uniek individu dat zich onderscheidt door zijn persoonlijkheid, sterktes en zwaktes. Via het Nemesis System worden vijandelijke relaties en karakteristieken bepaald door de acties en beslissingen die de speler maakt om persoonlijke aartsvijanden te creëren. Deze onthouden wat de speler doet en passen zich ook aan de speler aan en zijn verschillend in elke gameplay sessie. De game biedt een unieke ervaring voor elke speler, doordat zij hun eigen gevechten, vijanden en beloningen kunnen creëren in een dynamische wereld, die de keuzes van de spelers onthoudt en zich daaraan aanpast.

Bekijk ook het nieuwe vervolg Middle-Earth: Shadow Of War, nu verkrijgbaar. Klik hier

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.