Microsoft halo combat evolved anniversary - xbox 360 - dvd - english - emea
Microsoft halo combat evolved anniversary - xbox 360 - dvd - english - emea

Microsoft halo combat evolved anniversary - xbox 360 - dvd - english - emea

Vanaf:14,75

Tien jaar na de release van Halo Combat Evolved op de Xbox komt Microsoft met een game om die herinnering nieuw leven in te blazen. Halo: Combat Evolved - Anniversary brengt alles wat je nog weet van het oude schietspel, maar dan in een mooier jasje.Het verhaal is grafisch compleet op de schop genom


EAN
0885370316223
Merk
Microsoft
Model
HALO COMBAT EVOLVED ANNIVERSARY - XBOX 360 - DVD - ENGLISH - EMEA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tien jaar na de release van Halo Combat Evolved op de Xbox komt Microsoft met een game om die herinnering nieuw leven in te blazen. Halo: Combat Evolved - Anniversary brengt alles wat je nog weet van het oude schietspel, maar dan in een mooier jasje.

Het verhaal is grafisch compleet op de schop genomen en voldoet aan de eisen die je van een moderne Xbox 360-game mag verwachten. Met een druk op de knop kun je Halo: Combat Evolved - Anniversary in de klassieke of compleet vernieuwde beeldmodus zien!

Daarnaast is Halo: Combat Evolved - Anniversary voor het eerst online speelbaar op een spelcomputer. De campagne van Halo: Combat Evolved - Anniversary is met twee spelers online te doorlopen. Daarnaast biedt de game de mogelijkheid om het online tegen andere gamers op te nemen binnen enkele van de beste multiplayerlevels ooit gemaakt!

Een van de meest populaire multiplayermaps is Headlong – Sectie 21 keek vroeger uit op de New Mombasa Orbital Elevator met trots en optimisme. Nu, met een groot deel van de stad verwoest door de Covenant's brutale misdaden, is de skyline slechts een fractie van wat het vroeger geweest is. Headlong biedt een groot, met wolkenkrabbers bebouwd bouwterrein met meerdere uitkijkposten voor slimme snipers, naast een groot centraal bassin voor geweldige vaartuiggevechten (8 – 16 spelers).

Beleef de oorsprong van de Halo mooier dan ooit tevoren met Halo: Combat Evolved - Anniversary!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.