Michael phelps push the limit (kinect)  xbox 360
Michael phelps push the limit (kinect)  xbox 360

Michael phelps push the limit (kinect) xbox 360

Vanaf:12,00

Michael Phelps: Push the Limit is een zwemsimulatie dat gebruikmaakt van de Kinect-camera voor de Xbox 360. Jouw zwemtechniek wordt nu in een game gestopt. Ideaal voor de competitieve zwemmers onder ons! Michael Phelps: Push the Limit is de eerste game waarin competitief zwemmen centraal staat. Spe


EAN
8023171025605
Merk
505 games
Model
MICHAEL PHELPS PUSH THE LIMIT (KINECT) XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Michael Phelps: Push the Limit is een zwemsimulatie dat gebruikmaakt van de Kinect-camera voor de Xbox 360. Jouw zwemtechniek wordt nu in een game gestopt. Ideaal voor de competitieve zwemmers onder ons!

Michael Phelps: Push the Limit is de eerste game waarin competitief zwemmen centraal staat. Spelers moeten verschillende toernooien en oefeningen doen alvorens ze het op mogen nemen tegen zwemkampioen Phelps.

In deze game begin je als een groentje binnen de zwemcompetitie. Door je techniek te verbeteren, verschillende zwemtechnieken meester te worden en uiteindelijk ook toernooien te gaan winnen, werk jij je omhoog binnen de zwemwereld. Het doel van jouw carriere is uiteindelijk Michael Phelps te verslaan.

Alvorens het zo ver is, reis je eerst de wereld rond. Zo bezoek je Japanse dojo's, verwarmde tropische zwembaden en een sportarena op enorme hoogte waar de lucht zeer ijl is. Je moet overal op voorbereid zijn!

Winnen of verliezen zit 'm in het perfectioneren van je techniek. Kampioen worden kan met een tijdsverschil van een honderdste seconde!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.