Medal of honor: airborne - classics edition
Medal of honor: airborne - classics edition

Medal of honor: airborne - classics edition

Vanaf:19,99

In Medal Of Honor: Airborne stap je in de schoenen van Boyd Travers, Private Eerste Klasse van de 82e Lucht Divisie. Als deze soldaat zul je overal in Europa moeten vechten voor de vrijheid.Medal Of Honor: Airborne stapt af van de lineaire spelprincipes en hangt 'free roaming' hoog in het vaandel. V


EAN
5030930064358
Merk
Electronic arts
Model
MEDAL OF HONOR: AIRBORNE - CLASSICS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Medal Of Honor: Airborne stap je in de schoenen van Boyd Travers, Private Eerste Klasse van de 82e Lucht Divisie. Als deze soldaat zul je overal in Europa moeten vechten voor de vrijheid.

Medal Of Honor: Airborne stapt af van de lineaire spelprincipes en hangt 'free roaming' hoog in het vaandel. Van de bergachtige beginselen van Sicilie tot aan de triomfen in Duitsland, elke missie begint achter de vijandelijke linies met een intense en volledig interactieve dropping aan een parachute. Je kiest zelf de plaats waar je wilt landen, je landt en zit meteen midden in de actie.

Natuurlijk is Medal Of Honor: Airborne ook voorzien van een uitgebreide multiplayer modus waarin je met vele spelers samen en tegen elkaar kunt knallen. De wapens uit de Tweede Wereldoorlog zijn nauwkeurig nagebouwd om de ervaring helemaal compleet te maken.

Ben jij er klaar voor soldaat? Mooi, vergeet je parachute niet!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.