Mass effect
Mass effect

Mass effect

Vanaf:2,99

Bij Mass Effect bepaal jij hoe je personage eruit komt te zien. Je kunt elk stukje van je gezicht aanpassen en op deze manier een unieke Shepard (man of vrouw) creëren. Een andere optie is dat je zelf je specialisme (wapens, dark energy of tech) kunt kiezen en deze vaardigheden kunt ontwikkelen na


EAN
0882224751452
Merk
Microsoft
Model
MASS EFFECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Bij Mass Effect bepaal jij hoe je personage eruit komt te zien. Je kunt elk stukje van je gezicht aanpassen en op deze manier een unieke Shepard (man of vrouw) creëren. Een andere optie is dat je zelf je specialisme (wapens, dark energy of tech) kunt kiezen en deze vaardigheden kunt ontwikkelen naarmate je verder komt. Je kunt bovendien totaal nieuwe vaardigheden toevoegen, die zorgen voor nieuwe dimensies aan de gevechten en aan de interactie tussen de personages. Niet alleen kun je je eigen vaardigheden verder ontwikkelen, maar ook die van je team.

In Mass Effect kun je uit een verscheidenheid aan wapens en uitrustingen kiezen, waarbij het aan jou ligt of je ze koopt of steelt. Er is ook een systeem dat ervoor zorgt dat je middelen kunt verzamelen om nieuwe spullen te maken of om de dingen die je al hebt aan te passen. Tijdens een gevecht zorgt jouw team en jouw combinatie van uitrusting en vaardigheden ervoor dat jouw game-ervaring verschilt van die van anderen. Als je niet zoveel zin hebt om teveel tijd te besteden aan de details van jouw personage, kun je de standaard keuzen met pre-made personages gebruiken.

Ontdek het universum: Mass Effectspeelt over 200 jaar en laat je meeslepen in een enorme en zeer diverse galactische omgeving waar je nieuwe werelden ontdekt en verkent. Jouw beslissingen en handelingen bepalen de vorm en dichtheid van al het leven in dit stelsel.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.